Modă: Maioul, un articol vestimentar sexy. Unde-l porţi şi cu ce îl combini

Asociat de cele mai multe ori cu sportivii, maioul pote fi o piesă vestimentară foarte versatilă. Îl poţi purta cu fuste, pantaloni scurţi, jeanşi şi chiar colanţi. Fie că alegi unul colorat, cu imprimeu, simplu din bumbac sau din mătase, maioul se asortează la orice.

Pentru un aer cool, încearcă un maiou alb, simplu, din bumbac cu o perche de jeanşi, o vestă şi converşi. Cu o astfel de ţinută poţi merge într-un parc, la un film şi chiar la birou, într-o zi mai lejeră.

Un maiou colorat îl poţi purta la o pereche de pantaloni scurţi, într-o zi călduroasă de vară. Însă, o astfel de ţinută nu se potriveşte la birou ci, mai degrabă, la mare sau la o ieşire la terasă.

Dacă vrei să-l porţi şi la muncă, dar regulamentul intern impune o ţinută sobră, îl poţi combina cu un sacou şi o fustă creion. Pentru un efect garantat, optează pentru un maiou în constrast cu sacoul.

La plajă poţi să încerci un maiou lung, lejer, peste costumul tău de baie. Vei arăta foarte sexy.

Seara, la club, merge perfect unul paietat în culori metalice cu pantaloni scurţi şi o perche de platforme.

Cu o geacă din piele,  poate fi purtat în serile răcoroase. Asortează-l la o pereche de colaţi şi nişte bocanci, vei crea o ţinută rock foarte sexy.

Maioul se poate combina cu mai toate piesele vestimentare din garderoba ta, chiar şi cu cămăşile, şi nu trebuie purtat doar vara. Poţi să-ţi creezi o multitudine de ţinute pornind de la el. 

1 din 21

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • geolinna pe 19 Aug 2012, 18:09
    maieu peplum

    maieul nr. 2 mi se pare cel mai draguut

    0
    0

  • The_Black_Cat pe 19 Aug 2012, 14:58
    Mda

    Cand vine vorba de croiala , imprimeu si cromatica maioul nr.2 castiga detasat .

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod