Modă la serviciu: 3 rochii perfecte pentru programul de vară prelungit

Canicula începe deja să-şi ceară drepturile. Chiar dacă nu putem să o evităm, putem să apelăm la o prietenă cu stil şi mereu la îndemână pentru a ne face zilele caniculare mai suportabile: rochia.

Întotdeauna adaptabilă şi în trend, acesta piesă vestimentară este perfectă pentru a ţine piept zilelor toride.

Şi cum vara este anotimpul fără somn, cu zile lungi şi ieşiri la terasă, Consuela Rusu, fashion adviserul New Look, ne propune 3 tipuri de rochii pe care le poţi purta ziua la birou şi seara pe terasă.


1. Rochia maxi vaporoasă, ideală pentru orice stil şi siluetă

Recomandarea stilistului: Fără umeri, cu bretele sau prinsă după gât, rochia maxi este alegerea perfectă în acest sezon.

Imprimeurile florale sau geometrice vor aduce rochiei suficiente accente de unicitate prin care vei isca invidia. Combinată cu o vestă din denim şi cu sandale cu platforme rochia maxi se poate transforma uşor într-un outfit de birou comod şi casual. Tuşa finală poate fi dată de o curea subţire, care să-ţi accentueze talia. Iar dacă după birou prietenele te vor aştepta pe teresa preferată, renunţă la jacheta şi adăugă o poşeta plic împăturită, ce îmbină practicul cu eleganţa.


2.
Rochia glamour, cu accente nostalgice ale anilor ‘50


Recomandarea stilistului: Anii 50 au adus în prim plan taliile accentuate, pastelurile dulci şi rujul roşu aprins, combinând astfel romantismul cu seducţia. O rochie scurtă, cu guler brodat aplicat şi strânsă în talie, mixată cu un sacou tăiat în talie şi balerini, va fi perfectă pentru o bună dimineaţă şi o după-amaiza alături de colegi. Pentru întâlnirea de seară, mai poţi adăuga puterea roşului aprins pe buze pentru a readuce dulcea decadenţă a anilor 50, alături, însă, de un outfit inocent şi feminin.


3.
Rochia asimetrică, pentru mai multă încredere în tine


Recomandarea stilistului: Croială şi geometria rochiei asimentrice au un singur scop - acela de a te pune în evidenţă. Datorită asimetriei îndrăzneţe – scurtă în faţă şi lungă în spate, o astfel de rochie nu are nevoie de imprimeuri sau bijuterii statement pentru a te pune în valoare. Combinată cu încălţăminte sport şi o pălărie văratică, poate deveni outfit-ul perfect pentru plimbările în parc. Iar pentru ieşirea în club, o poţi alătura cu tocuri înalte şi un clutch şi ai obţinut o ţinută elegantă, sexy, dar mai ales îndrăzneaţă.

Foto: http://atlantic-pacific.blogspot.ro/

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod