Modă. Cum să cumperi inteligent în timpul reducerilor. Înnoieşte-ţi garderoba!

Sezonul de reduceri s-a deschis! Acum ai oportunitatea să îți reinventezi garderoba făcând shopping inteligent, investind în piese inedite cu design clasic stilizat.
Dacă ești adepata stilului șic poti cumpăra la reducere paltoane cambrate cu lungime medie cu inserții de fire colorate sau cu textură specială precum bucleuri. Sau poți opta pentru gecile călduroase din puf pe care să le combini cu rochiile tricotate cu tehnica jacard, innobilate cu motive grafice ludice.

Puloverele colorate tricotate din lână sau bumbac sunt potrivite celor care adoră stilul urban–folk, iar în combinații cu pantaloni evazați sau fuste ample, acestea devin adevărate declarații de stil.
Iar o pălărie din fetru supradimensionată va fi cu siguranță un punc forte al outfitului.


Pentru zona office ofertele variază de la deux-pieces-uri cu jachete cambrate și fuste midi creion la rochii cu siluetă “I” și pantaloni retro țigaretă ușor de alăturat oricărei bluze înflorate sau uni.

Cardiganurile tricotate sunt foarte versatile, le poti mixa creativ cu accesorii supersize pentru a obține look-uri speciale diferite  de la cele lady -like, boho-șic la neo-romantic.

Urmărește direcțiile de stil și investește în piese cu imprimeuri de efect precum cele paisley, florale sau dungi- detalii care nu se demodează ci se reinventează în fiecare sezon.


Poți investi încă de pe acum în outfitul cu care să flatezi de Ziua Îndragostiților- rochii din materiale prețioase care evidențiază silueta, topuri rafinate sau bluze cu decolteu adînc.

Toate piesele pentru sezonul în curs se pot achiziționa cu reduceri substanțiale de pană la 50% atât din magazinele SENSE din țară cît și online de pe site-ul www.fashionsense.ro. Modelele sunt actualizate săptamanal, astfel clientela SENSE se poate bucura mai mult de design updatat și noi modele în tendințe.
SENSE este un brand deținut de compania Caremil, producator român pentru importante companii internaționale (Phase Eight, Marks&Spencer, Next, Mariella Burani).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod