Modă: Croieli retro stilizate şi culori vibrante. Inspiră-te!

Plină de energie, noua colecţie capsulă semnată de designerii brandului românesc Pretty Girl, epatează prin tonuri vibrante, croieli retro stilizate şi design feminin adaptat unui lifestyle actual.

Revitalizează-ţi garderoba de sezon cu cele mai noi piese Pretty Girl! Materialele elastice pigmentate în nuanţe tonice de galben se metamorfozează în rochii asimetrice în stilul anilor 60” şi fuste cloş extrem de versatile; iar cele vaporoase corai sunt suport excelent pentru rochii loose scurte inspirate de lejeritatea şi spiritual liber al anilor 70”.

Paleta pop predomină întreaga colecţie transformând zona casual chic într-un adevărat must have.
Până şi deux-pieces-urile ies din lână clasică şi intră în una ludică prin croiala cambrată, detalii de volumetrie bine desenate şi culori fresh inspirate de spiritul mediteraneană precum azur, crem, roz pudrat sau alb imaculat.

Grafismele feminine precum bulinele, dungile sau imprimeurile florale, asigura latura geometrică a garderobei, piesele putând fi alăturate unor modele simple dar cu design modern.

Poţi crea ţinute actuale prin mixul de modele multicolore şi piese monocrome.
Alătură o fustă corai unei cămăşi albe şi accesorizează cu stiletto galben neon pentru o apariţie de efect. Sau poţi etala un look îndrăzneţ prin combinarea unei rochii din mătase de un albastru electric cu o pălărie albă supersize.

Dacă îţi doreşti un outfit special personalizat sau orice piesă din noua colecţie capsulă, vizitează showroom-ul Pretty Girl, de pe str. Dr. Leonida Varnali, nr. 13, sau intră pe site-ul www.pretty-girl.ro, ori pagina de Facebook, pentru a vizualiza lookbook-ul şi pentru a accesa mai multe detalii despre brand.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod