Modă. 7 greşeli pe care le faci când îţi cumperi haine şi accesorii

Este necesar să ai o abordare practică şi un plan bine pus la punct atunci când vrei să-ţi construieşti o garderobă impecabilă.
Cumpărând haine care ţi se par drăguţe, fără să te gândeşti cu ce anume din colecţia ta de haine se potrivesc şi cu ce pot fi asociate, este cea mai scurtă cale către un şifonier plin, dar din care n-ai ce alege... Iată şapte greşeli frecvente pe care le poţi face la cumpărături:

Cumperi haine care sunt în trend, dar care nu ţi se potrivesc

Nu trebuie să fii "pe val" ca să arăţi bine în hainele tale. De exemplu, chiar dacă pantalonii cu talie înaltă asociaţi cu topul scurt sunt la modă, nu este recomandat să-i porţi dacă ai ceva kilograme în plus şi abdomenul tău nu este tocmai plat.
Cu siguranţă te vor dezavantaja. Este bine să încerci mereu ceva nou, dar nu lăsa ceea ce "se poartă" să-ţi dicteze stilul.

Îţi cumperi haine din prea multe magazine

Oamenii care reuşesc să se îmbrace cu stil au câteva brand-uri preferate de unde îşi cumpără majoritatea lucrurilor. Poate părea puţin plictisitor, dar hainele realizate de acelaşi designer arată mai bine atunci când sunt asociate în aceeaşi ţinută.

Cheltuieşti prea mult pe unele haine

Foarte puţini oameni pot observa diferenţa dintre o fustă midi neagră de 40 de lei şi una de 400 de lei. Nu te lăsa întotdeauna purtată de valul "mai scump însemană mai bun" pentru că nu este mereu cazul.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod