Modă. 30 cele mai sexy ţinute ale actriţei Anne Hathaway

Una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului de la Hollywood preferă de obicei rochiile strălucitoare, acoperite cu paiete, cristale sau realizate din materiale cu un aspect metalic
Frumoasă, sexy, inteligentă şi talentată. Având atât de multe calităţi, nici nu este de mirare că Anne Hathaway (33 de ani) a reuşit să se impună în ultimii ani drept una dintre cele mai admirate şi respectate tinere actriţe din Statele Unite.

Personaje complexe, precum cel din pelicula "Love & other drugs", unde interpretează rolul unei femei bolnave de Parkinson, sau cel din "Brokeback Mountain" i-au adus recunoaşterea în industria cinematografică.
 
Cel mai recent film al său este "Interstellar", din 2014, fiind urmat anul acesta de comedia "The Intern", ce se va lansa pe 24 septembrie în Statele Unite, film în care Anne joacă alături de celebrul Robert De Niro.

În ceea ce priveşte stilul său vestimentar, Anne mizează pe ţinute sexy şi provocatoare, care îi pun în valoare silueta impecabilă.


Este adepta rochiilor cu detalii strălucitoare, optând adesea pentru materiale metalice, paiete, mărgele sau ţinute decorate cu cristale.

Printre casele de modă preferate de vedetă pentru ţinutele de pe covorul roşu se numără Armani Prive, Marchesa sau Valentino.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod