Modă. 20 de rochii de seară în culorile toamnei. Care ţi se potriveşte?

Sezonul rece aduce în centrul atenţiei nuanţe precum grena, inspirată de vinul de Marsala, galbenul şofran, kaki militar sau albastrul teal
După o vară colorată şi exuberantă din punct de vedere cromatic, moda sezonului de toamnă vine cu o paletă inspirată din nuanţele naturii. Este momentul să renunţăm la albul care a făcut furori în această vară şi la nuanţele electrice de fucsia şi turcoaz şi să adoptăm nuanţe mai domoale. Toamna reduce în centrul atenţiei culori precum grena, inspirat de vinul de Marsala, galbenul şofran, kaki militar, albastrul teal, nuanţe retro-futuriste care sunt valabile, atât în ţinutele casual, cât şi la nivelul rochiilor de seară. Specialiştii Bella Sposa te învaţă ce să alegi pentru a avea o ţinută desăvârşită la orice nuntă, botez, petrecere sau gală la care vei participa în aşa fel încât să fii la curent cu tendinţele modei actuale. 

Votată de Institutul Pantone drept culoarea anului, Marsala abia acum a intrat puternic în tendinţe.
Nuanţa vinului de Sicilia complimentează orice tip de ten şi de păr, de la blond la roşcat, şaten sau brunet. Misterioasă şi curajoasă, această culoare este menită să reaprindă pasiuni şi să spargă monotonia cromatică a toamnei, chiar şi la evenimentele de ceremonie. 

Albastrul-teal este o nuanţă sofisticată care ne reaminteşte de adâncimile mării. Este vie, are forţă şi este în ton cu sezonul rece. În plus, arată grozav în cazul rochiilor lungi din tul cu point d’ésprit sau cu aplicaţii strălucitoare, precum paietele, mărgelele şi broderia care te vor transforma într-o sirenă modernă. 

O nuanţă închisă, aparent ternă, dar foarte interesantă în această toamnă este griul.
O asociem cu ceaţa, cerul înnorat, înainte de furtună şi evident cu frigul, dar poate avea un farmec aparte fiind o nuanţă ce transmite forţă şi încredere în sine. Pentru o gală, alege rochii lungi de seară în nuanţa gri-plumburiu, pe care o poţi accesoriza cu bijuterii masive, argintiu-metalizat. 

Albastrul închis este noul negru al sezonului rece şi este o nuanţă pentru care au optat mulţi designeri în acest sezon. Este elegantă, bogată, uşor dramatică, dar poate arăta spectaculos în cazul rochiilor de seară cu aplicaţii strălucitoare şi bogate. Negrul este culoarea cel mai des asociată cu inteligenţa şi sex-appeal-ul.
Este culoarea care nu lipseşte din paleta cromatică a oricărei toamne, alături de gri şi camel. Negrul va fi mereu la modă, iar toamna aceasta capătă un accent nobil în rochiile de seară prin asocierea cu detalii şi lemente aurii.

O nuanţă aparent primăvăratică, rozul pal rămâne în paleta cromatică a toamnei, fiind asociat cu nuanţa fondantelor. A fost prezentă pe podimul marilor creatori de modă şi este prezentă şi la nivelul rochiilor de seară din voal diafan cu aplicaţii strălucitoare. 

Cu o astfel de paletă cromatică, nu ai cum să dai greş în această toamnă care transmite romantism şi o eleganţă aparte! Nu te sfii să le adopţi în garderoba ta! 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod