Modă: 15 ținute inspirate de bloggerii internaționali. Vezi cum se îmbracă!

Bloggerii de modă sunt noua sursă de informații "la modă". Ei știu tot ce mișcă în această industrie. În dulapurile lor găsești cele mai recente creații ale marilor designeri și cei mai spectaculoși pantofi. Tot ei au onoarea să participe la mai toate prezentările de modă din lumea întreagă.

Sunt tineri, frumoși și pasionați de fashion. Mai mult, ei au devenit o sursă de inspirație, zilnică, pentru milioane de persoane. Ținutele lor te fac să-ți dorești să te îmbraci și tu la fel de interesant.

Unii dintre ei au studii de specialitate, cum este franțuzoaica Alix (The Cherry Blossom Girl) care a făcut ucenicie la case mari de modă precum Alexander McQueen sau Chloe, sau modelul Clara Alonso (Clara Alonso’s Blog) care scrie pentru Vogue Spania.
 
Alții și-au transformat pasiunea pentru fashion într-un job cu normă întreagă. Jane Aldridge (Sea of Shoes) a început să scrie pe blogul său din anul 2007 mai mult în joacă, azi a ajuns să colaboreze cu o mare companie americană.
Însă, indiferent de studii, joburi și specializării, bloggeri de fashion au un lucru în comun: dragostea lor pentru haine, accesorii și frumos. Le place să experimenteze, să combine materiale și culori care par imposibil de combinat și, mai mult, se pozează ca să-i vadă lumea toată.

Așa că, te invit să le admiri ținutele. Poate că nu o să-ți placă toate fetele pe care ți le-am prezentat, dar, cu siguranță, măcar una va fi pe gustul tău. Sper să vă inspire!

1 din 16

Clara, Clara Alonso’s Blog

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod