migato

MIGATO - partenerul unei vacante de neuitat in Grecia

MIGATO a inaugurat cel de-al doilea magazin de incaltaminte si accesorii, situat pe Calea Dorobantilor, Bucuresti. Prin intermediul unei calatorii virtuale in Grecia, MIGATO isi prezinta colectia de primavara-vara, perfect adaptata unei vacante de neuitat pe meleagurile elene.

MIGATO, cel mai mare lant de magazine de incaltaminte si accesorii din Grecia, intrat pe piata din Romania la sfarsitul anului 2008 deschide cel de al doilea magazin situat pe Calea Dorobantilor. MIGATO unul din cele mai apreciate si recunoscute branduri detine aproximativ 100 de magazine in Grecia. MIGATO ofera o calitate deosebita, aplicatii delicate si decoruri executate cu cea mai mare grija pentru detaliu cu o usoara atingere de extravaganta.

Odata cu lansarea celei de-a doua locatii, MIGATO te invita intr-o mini-vacanta virtuala prin cele mai minunate locuri de pe meleagurile elene pentru a descoperi frumusetile, istoria si cultura greceasca la pas cu cei mai moderne si comode incaltari si accesorii. MIGATO iti prezinta colectia de primavara-vara adaptate oricarei ocazii. Astfel, te poti bucura de o plimbare pe faleza sau vizitand Partenonul purtand cele mai moderne sandale, balerini colorati pentru o dupa-amiaza de shopping in Salonic sau sandale sofisticate si elegante pentru o cina romantica sau pentru o noapte in club.

Colectia propusa de MIGATO pentru sezonul primavara-vara este una plina de stralucire cu modele inovative din punct de vedere al designului, culorile predominante sunt bej, auriu, argintiu, nelipistul negru, dar si lila alb sau mustar. Noua colectie denota feminitate, sensibilitate fiind in acelasi timp simpla si sofisticata.

MIGATO iti pune la dispozitie branduri internationale de pantofi si accesorii precum Camille, KillDoll sau Bioshoes specifici oricarui moment sau ocazie.

MIGATO din Bucuresti si-a deschis portile catre publicul sau pe data de 31 octombrie 2008 in Liberty Center, iar in luna aprilie a inaugurat cel de-al doilea magazin situat pe Calea Dorobantilor nr. 100.