Signature

Haine de firma de la SIGNATURESHOP

Magazinul Signature Shop din Dorobanti, va ofera o gama larga de haine de firma, incaltaminte si accesorii fara concurenta. Iar acum, prin noul website aveti posibilitatea de a vedea cele mai in voga aparitii, pe care le puteti achizitiona online.
Toate marile colectii ale marilor design-eri internationali le puteti gasi aici. De la Dolce&Gabbana la Versace, de la CELINE la PRADA, de la DSQUARED la Roberto Cavalli, toate numele importante sunt prezente in magazinul nostru. Zona de OUTLET vine cu reduceri de 50% la toate produsele. Zona de NEW COLLECTION contine ultimele noutati in materie de moda. Bluze, rochii, tricouri, jeans, polos, camasi, sacouri, costume, genti, sandale, scarpi, curele, toate aceste produse de firma sunt prezente in magazinul nostru acoperind toata plaja gusturilor fine ale clientilor nostri.
Vino la magazinul nostru din Str. George Calinescu nr.13, sector 1, Bucuresti (Zona Beller - Dorobanti) de Luni pana Sambata intre orele 12-22:00. Te asteptam cu cele mai recente colectii.