Eau Thermale Avène lansează în România gama de produse dermato-cosmetice de machiaj Couvrance

Începând cu această primăvară, Eau Thermale Avène, specialistul în pielea sensibilă, lansează gama de produse dermato-cosmetic eCouvrance, destinate machiajului tenului și ochilor persoanelor care se confruntă cu problem medicale sau de sensibilitate.

Lider în machiajul medical în Europa, gama Couvrance a fost concepută de Laboratoarele dermato-cosmetice Eau Thermale Avène pentru a corecta imperfecțiunile moderate sau severe ale pielii cu un machiaj cu efect de durată și în deplină siguranță, oferind toleranță maximă pentru pielea sensibilă și hiper-sensibilă.

În România, gama Couvrance cuprinde produse dermato cosmetic pentru machiajul tenului cu imperfecțiuni ușoare, moderate sau severe, precum și al ochilor sensibili saua ipurtătoarelor de lentile de contact.

Gama Eau Thermale Avène Couvrance este recomandată la nivel mondial de dermatologi, chirurgic plasticieni, alergologi și farmaciști datorită siguranței formulelor de machiaj adaptate tenului sensibil. Acestea conțin un număr minim de ingrediente, fiind fără parfum, fără conservanţi, hipoalergenic și non-comedogen.

Produsele pentru ten din gama Avène Couvrance maschează în siguranță toate tipurile de imperfecțiuni, indiferent de colorație (predominant roșiatică sau vineție) sau structură (cicatrici, semne de naștere, vergeturi, vitiligo, tatuaje).

Printre cele mai frecvente imperfecțiuni de nuanță care pot fi acoperite se numără: înroșirea difuză (eritroză, cuperoză, rozacee, vase de sânge vizibile), erupțiile localizate (acnee, coșuri),înroșiri post-operatorii (laser saudermabraziune), imperfecțiunile vineții (cearcăne, vânătăi, echimoze, chirurgie post-cosmeticăsaureparatorie, venevizibile, venevaricoase).


Produsele din gamaAvène Couvrance acoperă principalele 3 nevoi ale rutinei de frumusețe: neutralizarea petelor pielii, uniformizarea culorii și fixarea machiajului.


1.

Neutralizarea petelor pielii

Pentru imperfecțiuni severe:

- Stick corectorAveneCouvrance, 3g – 62 ron

Are un grad mare de acoperire (32% pigmenți), est eușor de aplicat, are o textură bogată și este rezistent la apă, transpirație și transfer. Disponibil în 2 nuanțe: verde(pentru acoperirea localizată a petelor roșiatice) sau galbenă(pentru petele albăstrui). SPF 20.
 

2. Corectarea și uniformizarea tenului

Imperfecțiuni severe:

- Fond de ten compact AveneCouvrance, 9.5 g - Preț83 ron

Areun grad ridicat deacoperire(45% pigmenți), oferind în același timp un aspect natural pielii și este disponibil în formule adaptate fie tenului uscat sensibil(textură bogată), fie tenului normal-mixt sensibil(textură pulbere, Oil-Free). Disponibil în câte trei nuanțe pentru fiecare tip. Formulă pentru tenul sensibil,rezistentă la apă și transfer, cu SPF 30.


Imperfecțiuni moderate și ușoare:

-  Fond de ten fluid Avene Couvrance, 30 ml - Preț80 ron

Are un grad moderat de acoperire (15% pigmenți) și o textură fluidă, dar fără ulei.
Este disponibil în trei nuanțe, pentru toate tipurile de piele sensibilă, cu o formula rezistentă la apă  si transfer, cu SPF 15.


3. Fixarea și finalizarea machiajului

- Pudră mosaic AveneC ouvrance, 9g – Preț91 ron

Matifiază și fixează machiajul, oferind luminozitate tenului sensibil. Disponibilă în două formule cu texturi diferite: pudră mosaic translucidă, pentru pielea deschisă la culoare sau pudră bronzantă, pentru tenul închis, având un efect de blush.

-  Mascara cu toleranță ridicată pentru ochi sensibili, 7ml –Preț 65 ron

Mascara recomandată persoanelor cu ochi sensibili, purtătoarelor de lentile de contact și celorcare se confruntă cu problem medicale(precum intoleranţă a ochilor, tulburări ciliare, post-proceduri operatorii),precum și pentru oricine își dorește un produs sigur pentru ochi.Intensifică genelepână la cele mai mici fire, le recurbează și le separă una câte una, fără a încărca pleoapele.
Rezistă timp de peste 8 ore în ciuda transpiraţiei, căldurii şi umidităţii. Fără fenoxietanol, fără parabeni, fără parfum.Se demachiază foarte ușor.

Mai multe informații sunt disponibile pe http://www.eau-thermale-avene.ro/ sau pagina de facebook: https://www.facebook.com/EauThermaleAveneRomania.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod