Cum să-ți alegi rochia de Revelion în funcție de locul unde va fi petrecerea

Ținuta pentru această noapte magică trebuie să-ți pună în valoare corpul mai bine ca niciodată. Alege o rochie scurtă și îndrăzneață dacă petreci în club
Paiete, sclipici, un decolteu generos, un sliț adânc, o talie bine marcată, toate acestea îți sunt permise de Revelion, în noaptea în care distracția este literă de lege. Unul dintre criteriile de care trebuie să ții cont atunci când îți alegi rochia pentru Anul Nou este locul în care are loc petrecerea.

Este foarte important să te îmbraci în concordanță cu locul unde te distrezi, altfel vei ieși în evidență într-un mod neplăcut și chiar riști să cazi în penibil. Pentru că știm cât de greu este să alegi rochia perfectă pentru Revelion, ne-am gândit să-ți venim în ajutor cu câteva sugestii prețioase.

Rochie de gală pentru un Revelion la un restaurant de lux

Dacă petrecerea la care mergi de Revelion va avea loc la un restaurant de lux, același lucru trebuie să fie sugerat și de ținuta ta.
Ai nevoie de o rochie care să exprime lux și opulență, dar fără să fie exagerat de pretențioasă, adică să aducă mult cu o rochie de nașă.

În general, pentru o astfel de locație cea mai potrivită este rochia lungă, care îți alungește corpul și îți conferă un plus de feminitate. Ca nuanțe, poți alege clasicul roșu intens, dacă vrei un look de femme fatale, sau o nuanță deschisă, pastelată, pentru un plus de inocență.



Rochie scurtă și îndrăzneață pentru un Revelion în club (prima din deschiderea articolului)

În cazul în care Anul Nou te prinde la distracție în club, îți recomandăm să alegi o rochie scurtă, tinerească și fresh, dar în același timp confortabilă și sexy.
Ai liber la paiete strălucitoare sau la oricare alte aplicații festive, în ton cu evenimentul. Sigur că și mai bine ar fi dacă ai găsi o rochie perfect echilibrată, care arată atât cât trebuie, fără să devină vulgară.


Rochie din dantelă pentru un Revelion la părinți

Și petrecerile de acasă se pot lăsa cu distracție pe cinste, așa că dacă ai stabilit să-ți petreci Revelionul cu părinții tăi sau cu părinții iubitului, îți recomandăm să alegi o rochie drăguță, nici prea sexy, dar nici prea banală. Optează pentru o rochie scurtă din dantelă, cu mâneci trei sferturi și fără decolteu. Evidențiază-ți talia cu o centură și ești gata să arați senzațional chiar și în fața celor mai critici ochi.

Același tip de rochie poate fi purtat și dacă petrecerea de Revelion este acasă la un prieten sau într-un cerc restrâns de persoane.



Rochie tricotată pentru un Revelion la cabană

Dacă mergi cu prietenii la munte de Revelion, iar petrecerea voastră se ține în cabană, nu are rost să investești într-o rochie sofisticată de seară și cu atât mai puțin într-o rochie pentru club.
De ce? Pentru că ai părea din alt film. În schimb, îți sugerăm să alegi o rochie tricotată, dintr-un material grosuț, care îți ține de cald și se potrivește perfect cu atmosfera cozy din cabană.

Rochia tricotată, purtată cu o pereche de colanți, este perfectă și pentru o petrecere de Revelion care se ține afară. De exemplu, dacă ieși în oraș să vezi focurile de artificii de la miezul nopții, o astfel de ținută te va ajuta să arăți fabulos.



Sursa foto: pinterest.com
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Calin Andreea pe 8 Ian 2014, 19:46
    rochii elegante

    Foarte interesant articolul si superbe rochite. Am scris si eu un articol despre rochii elegante aici http://anfreutza.blogspot.ro/2014/01/eleganta-in-note-de-punk.html :*

    0
    0

  • modaacum pe 3 Ian 2014, 22:57
    moda de revelion

    Perioada sarbatorilor s a incheiat si unele siteuri au dat start la reduceri haine si incaltaminte dama,Eu deja mi am cumparat cateva produse dupa magazinul online www.modaacum.ro.Au si retur gratuit!Spor la shopping

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod