Cum să-ţi alegi costumul de baie în funcţie de defectele tale

A venit din nou acea perioadă din an, când baţi magazinele în lung şi în lat pentru a găsi modelul ideal de costum de baie, care să te facă mai sexy, dar în acelaşi timp să-ţi ascundă imperfecţiunile pielii.

A venit din nou acea perioadă din an, când baţi magazinele în lung şi în lat pentru a găsi modelul ideal de costum de baie, care să te facă mai sexy, dar în acelaşi timp să-ţi ascundă imperfecţiunile pielii.

Dacă nu cumva eşti model Victoria's Secret, cu siguranţă te confrunţi cu mici probleme legate de celulită, vergeturi, şolduri prea late sau sâni prea mici şi reuşeşti cu greu să găseşti un costum de baie care să te facă să te simţi confortabil. Stai liniştită, prin situaţia ta trec 99,99% dintre femei. Din fericire, sunt cateva trucuri care te pot ajuta să-ţi gaseşti costumul de baie perfect, în ciuda defectelor.

Costum de baie pentru posteriorul plat

Nu eşti mulţumită de felul în care arată posteriorul tău? Ţi-ai dori ca acesta să fie mai bombat, mai apetisant, mai atragător? Ei bine, visul tău se poate împlini dacă faci exercitii fizice pentru sculptarea posteriorului, însă cine are timp de aşa ceva? Mai uşor îţi este să găseşti un costum de baie care să-ţi mascheze defectul. În acest caz, ai nevoie de un costum de baie deux pieces, cu slip care prezintă detalii menite sa creeze volum, cum ar fi volanaşele, pliseurile sau marginile "ondulate".

De asemenea, este bine să optezi pentru un costum de baie care îti acoperă tot posteriorul, iar dacă acesta are şi un imprimeu captivant, cu atât mai bine.




Costum de baie pentru sâni mici

Dacă ai sânii mici, dar vrei să creezi iluzia unui bust mai generos, trebuie să acorzi atenţie în primul rând sutienului. Cupele acestuia trebuie să fie buretate şi să-ţi ofere un efect de push up. Un alt truc util este să atragi atenţia asupra şoldurilor. În acest caz, este bine sa cauţi un slip a cărui bată superioară prezintă volanaşe.



Costum de baie pentru abdomen "pufos"

Abdomenul "pufos", cu colacei, te poate face să te simţi jenată la plajă, însă dacă alegi costumul de baie potrivit, poţi uita de acest defect. Cea mai bună soluţie este costumul de baie întreg, care îţi acoperă abdomenul, dar îţi pune în valoare sânii şi şoldurile.

Deşi costumele de baie întregi arată senzaţional şi sunt în tendinţe anul acesta, nu prea te ajută să ai un bronz uniform. Prin urmare, ai la dispoziţie două soluţii de backup: costumul de baie retro, cu slip care are talia înaltă, sau costumul de baie tip tankini, cu maiou în loc de sutien.



Costum de baie pentru sâni lăsaţi

Sânii lăsaţi nu sunt sexy, mai ales atunci când eşti la plajă. Tocmai de aceea, trebuie să găseşti un costum de baie care să te avantajeze. În general, sânii lăsaţi sunt mai mari, ceea ce înseamnă că ai nevoie de o susţinere corespunzătoare. Îţi recomandăm să alegi un costum de baie cu un sutien întărit sub sâni şi prevazut cu bretele groase, capabile să-ţi menţină sânii ridicaţi.

Pentru a crea un echilibru perfect între bust şi şolduri, îţi sugerăm să alegi un slip cu detalii atragătoare în zonele laterale.




Costum de baie pentru a ascunde celulita

Celulita nu iartă pe nimeni, doar că la unele femei este mai vizibilă, în timp ce la altele se observă mai puţin. Pentru a-ţi ascunde celulita, îţi sugerăm să alegi un costum de baie cu slip tip "short pants", care îţi acoperă întreg posteriorul şi soldurile.

 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • C pe 5 Iul 2017, 15:35
    Costum

    Deci daca ai burtica trb sa te imbraci intr-un costum de baie intreg neaparat:))))De parca cele cu burtica nu vor sa se bronzeze, vin la soare imbracate total, tare. Nu stiu de unde recomandarile astea de costum intreg si atat pt unele tipuri de corp. Atunci hai sa mergem la plaja in colanti si maiou;)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod