Kate Middleton

Cum să te îmbraci precum Kate Middleton iarna asta: look-ul stilat cu care nu vei da greș niciodată

Stiliștii îți recomandă ca în acest sezon să experimentezi cât mai mult cu imprimeuri și modele care mai de care mai distractive. Cel puțin așa procedează femeile din Familia Regală a Marii Britanii, iar noi astăzi îți descriem stilul celui mai elocvent și iconic personaj: Kate Middleton.
De la banchete de stat până la vizite la școli, ducesa de Cambridge este mereu o prezență impecabilă. Alteța Sa Regală are o eleganță aparte, iar stilul său are și o amprentă contemporană, având grijă totodată să păstreze liniile precise ale unei vestimentații demne de un membru al monarhiei britanice.

Pattern-ul must-have al iernii


Ducesa de Cambridge a dus totul la alt nivel și a îmbinat stilul minimalist cu hainele confortabile, iar ultimul look pe care l-a purtat în public este must-have-ul sezonului! Pe data de 8 decembrie Kate Middleton și prințul William și-au încheiat turneul în Marea Britanie printr-o vizită la Spitalul Royal Berkshire din Reading, pentru a mulțumi personalului pentru efortul neobosit demonstrat de-a lungul pandemiei de coronavirus.
Pentru această ocazie, Kate Middleton a purtat un trench roșu, de la designerul său preferat, Alexander McQueen, dar și câteva accesorii suplimentare, precum fularul cu imprimeu cu tartan festiv. Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod