BienSavvy

Cele mai frumoase femei din Univers intr-un singur loc!

Exoticele Insule Bahamas reprezinta locatia ideala aleasa de organizatori, pentru Concursul Miss Universe 2009! Iar pentru ca frumusetea defileaza numai pe covorul rosu, si se cere celebrata cu fast, iata cum au fost primite concurentele Miss Universe la petrecerea de bun-venit din Bahamas!
Miss Romania ne reprezinta purtand o rochie de seara de inalta clasa, de la Bien Savvy. Perfect cambrata, alungind linia siluetei, si conferind eleganta staturii, rochia Bien Savvy este cea mai inspirata tinuta, croita pentru a transpune excelenta in stil! Cu un animal print incantator, si o textura usoara, de matase, rochia pune perfect in valoare pielea usor bronzata de soarele exoticelor insule Bahamas.
Miss Columbia, una ocupanta locului 2 in preferintele romanilor, in cadrul votului online organizat pe www.missuniverseromania.com, straluceste intr-o rochie de seara vaporoasa, extrem de feminina, intr-o cromatica radianta.
Miss USA propune un look sofisticat si proaspat, purtand o rochie fuchsia extrem de sexy, perfect asortata pielii bronzate si blondului aristocratic in timp ce Miss Tailanda isi afiseaza frumusetea exotica intr-o tinuta de un rosu pasional, o rochie de seara cu linii lascive, desconspirand linia ametitoare a piciorului.
Miss Venezuela radiaza de frumusete intr-o rochie clasica, alba, invaluindu-i silueta intr-o aura misterioasa,extrem de senzuala; Miss Brazilia prefera sa isi expuna frumusetea naturala intr-o rochie de seara vaporoasa,intr-o cromatica naturala
Miss Bahamas este o aparitie electrizanta, purtand o rochie extrem de sexy, in contraste opulente, cu detalii rafinate.
Miss Ecuador vorbeste despre minunatiile locurilor natale, purtand o rochie cu un print salbatic, pasional incantator! Miss Angola este fermecatoare intr-o rochie din satin, cu print floral opulent. Miss Vietnam straluceste intr-o rochie de seara clasica, cu un melanj cromatic indraznet - albastrul profund intra in contrast cu negrul, pentru o alura ultra-chic! Miss El Salvador cucereste prin contraste ultra-senzuale, in contextul unui animal print indraznet.