Cel mai neașteptat trend care ia cu asalt sezonul toamnă-iarnă 2020

La începutul acestui an, am văzut apariția unei tendințe numite "cottagecore", un stil ce a reliefat simplitatea vieții la țară. Influencerii au postat care mai de care poze în care foloseau ca recuzită coșuri de răchită umplute cu flori sau farfurii cu mere coapte.
Astăzi, este prezentă o întoarcere la elementele de bază și cu toate acestea, în această vară, se pare că designerii au dus totul la alt nivel, înlocuind rochiile prairie chic, cu cele cu motive peisagistice care înfățișează cerul plin de nori, cai care se plimbă sau răsăritul soarelui la orizont. Nu mai este vorba de a te îmbrăca ca și cum ai fi la țară. Acum se poartă hainele care imită peisajele rurale.

Fie că este un pic de evadare ca răspuns la vremurile pe care le trăim sau pur și simplu o coincidență, suntem total îndrăgostite de această nouă tendință.
Articolele cu aceste imprimeuri nu ar trebui să lipsească din garderoba ta în sezonul toamnă-iarnă 2020, pentru că sunt cele mai hot tendințe!

Puloverul cu imprimeu cu nori


Vremea pentru purtatul puloverelor aproape a venit! Anul acesta, creativitatea se reflectă puternic asupra tendințelor vestimentare, pentru că vei avea impresia că vei purta pure obiecte de artă. Cam așa putem rezuma moda din acest sezon în privința puloverelor. Se poartă cele cu imprimeu de nori. Acestea cu siguranță îți vor oferi o stare bună până și în cea mai înnorată zi de toamnă.
Sunt piese foarte versatile, ce se asortează atât cu jeanși, dar și cu fuste de piele sau pantaloni din material gros. Totodată, trebuie să acorzi mare atenție celorlalte culori din ținuta ta, pentru că acest pulover trebuie să fie piesa principală. Așadar, alege în partea de jos culori cât mai neutre, pentru a te asigura că toată atenția se duce acolo unde trebuie.

Imprimeul cu cai


Hainele vor deveni, în sezonul toamnă-iarnă 2020, surse de inspirație pentru tine. Spre exemplu, această rochie cu imprimeu cu cai aurii este în topul tendințelor în perioada aceasta.
Imprimeul este destul de pretențios, și aici ne referim la variantele de combinare. Dacă alegi o rochie cu acest imprimeu, încălțămintea trebuie să fie neapărat dintr-o singură culoare, fie că este maro, alb sau bej. Totodată, poți alege bluzele cu acest imprimeu, care sunt potrivite atât în ținute casual, dar și în cadrul unui eveniment special. Citește continuarea pe Divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod