4 modele de pantofi pentru toamna 2020 de care ne-am îndrăgostit nebunește

Modul în care au fost abordate trendurile de încălțăminte a avut o revizuire completă de-a lungul acestui an.
Nu te teme să porți tocuri sau să introduci cizmele în ținutele tale pentru că este chiar o aventură entuziasmantă. O pereche de pantofi stylish înnobilează orice ținută și îți oferă un aer plin de feminitate. După ce ai petrecut luni de zile în casă purtând doar papuci de casă sau trening, ideea de a te îmbrăca și a experimenta cu încălțăminte nouă pare mai interesantă ca niciodată, nu-i așa?

Din fericire, toamna deja a venit, ceea ce înseamnă că există câteva tendințe noi asupra cărora te poți concentra.
De la pantofi cu lanțuri, la bocanci în nuanțe contrastante, până la tocuri foarte înalte, tendințele încălțămintei de toamnă variază de la piese clasice reîmprospătate, la stiluri noi, inovatoare. Află ce model ți se potrivește din cele patru pe care ți pe propunem astăzi, stiluri fresh și în tendințe, care se vor transforma în vedetele garderobei tale în acest sezon.

Detalii cu lanțuri


Tocurile accesorizate cu lanțuri, mai ales cele aurii sunt una dintre tendințele de top pentru toamna lui 2020.
Lanțurile nu au fost folosite doar în privința articolelor de încălțăminte, ci și în privința genților sau jeanșilor. Exemplul din imagine este definiția bunului gust și acest model poate fi purtat și cu o ținută business, sacou și pantalon, însă singura regulă este ca hainele să fie de aceeași culoare, pentru a nu fi prea împopoțonat. Citește continuarea pe Divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod