Blugii anilor 80, din nou la modă! Iată 19 modele care te vor purta în timp, dar te vor face să fii în trend

E fără urmă de îndoială că există un curent retro în modă care se manifestă tot mai acerb. Ori invențiile noi ale designerilor nu mai prind la fashioniste, ori ne-a cuprins melancolia pentru ani mai simpli, dacă nu chiar mai buni, cert este că în ultima perioadă trendurile din anii 70, 80 sau 90 au fost dominante.
În ceea ce privește blugii, modelele baggy, făcute renumite de fanii hip hop-ului, au fost înlocuite de variante de jeans inspirate de decada optzeci. Vezi mai jos 19 modele de blugi a la anii 80 cu care vei face furori acum!

Deși anii 80 au avut o doză de nebunie și de creativitate care a făcut ca multe dintre itemurile lor caracteristice să fie greu de abordat de fete mai puțin curajoase (sau cu un job „serios”), să ne amintim că această perioadă a marcat și ascensiunea curentului „workaholic”.
Așa că nu teme: sunt suficiente modele de jeanși specifici anilor 80 pe care îi poți purta inclusiv la muncă.

Iată la ce ne referim!


Cusături proeminente


Să lași cusăturile la vedere și să le combini chiar în structuri creative era un trend în anii 80. Abordează alături de o formă fit a blugilor și de talia înaltă și ai un item perfect pentru job. O cămașă elegantă și pantofii cu toc mic, specifici decadei, completează ținuta.

Cu curea


Conceptul de „working mom” a luat amploare în anii 80 și era susținut, printre altele, și de prințese.
Lady Di strălucea într-o pereche de blugi a la anii 80 simpli, prinși în talie cu o curea, dovedind că și Altețele Regale pot fermeca în cea mai celebră piesă vestimentară a tuturor timpurilor.

Deasupra gleznei


Una dintre cele mai flatante perechi de blugi din anii 80 este cea cu vedere la gleznă. Un model în tonuri de indigo, strâns pe picior, îți marca cu generozitate formele. Nu te sfii să porți alături de o cămașă tot din denim, așa cum ar fi procedat divele perioadei. Vezi continuarea pe divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod