Andreea Raicu lansează Andreea Raicu Collection, Colecția Capsulă pentru Sărbători

Andreea Raicu anunță lansarea Andreea Raicu Collection, o colecție capsulă de piese vestimentare special create pentru perioada sărbătorilor.

Prin această colecție, Andreea și-a dorit să transpună și în plan stilistic valorile pe care și-a construit brandul: nevoia de echilibru, de naturalețe, de simplitate. Fiecare piesă creată are la bază o eleganță clasică, atemporală, un stil pe care, de altfel, Andreea îl preferă în viața ei de zi cu zi.

”Știam că voi aduce bucurie multor femei din comunitatea mea cu vestea că voi lansa o nouă colecție de haine. Mi-am dorit să îți pot face un cadou de sărbători de care să te bucuri, care să te ajute să te simți feminină și încrezătoare în tine, pentru că aceasta este dorința din spatele colecției de haine Andreea Raicu.

Le-am creat cu dragoste și bucurie pentru fiecare dintre voi, pentru momentele importante din această perioadă. Este o colecție capsulă pentru sărbători, în care vei găsi ținute pentru birou, dar și rochii de seară pentru petrecerile de Crăciun și Revelion.” – Andreea Raicu

Colecția este formată din 8 modele de rochii și un model de fustă și de cămașă. Printre materialele folosite se numără catifeaua, pielea ecologica, stofa, paietele, neoprenul și viscoza, iar culorile alese sunt perfecte pentru sezonul de iarnă: roșu intens, verde smarald, auriu strălucitor, dar și mult negru și alb, atât de elegante și la baza oricărei garderobe clasic-feminine.



Design-ul, elegant și minimalist, dar și retro-romantic, este inspirat de femeia care caută un stil, nu doar trenduri pasagere. Lungimea midi este predilectă, iar rochiile au tipare feminine și contemporane în același timp, accesorizate cu detalii delicate, dar de efect, care adaugă personalitate: mâneci decorate cu pene și perle atașate la guler.

Toate modelele sunt disponibile pentru comanda și precomandă pe www.shop.andreearaicu.ro.

Despre Andreea Raicu

Founder, CEO & Creative Director andreearaicu.ro, Author, Designer, Mindfulness Coach, Healthy Living Promoter & Motivational Speaker

Cu o experiență de peste 20 de ani în televiziune, Andreea își folosește abilitătile și talentele acumulate conducând și crescând un business online și offline în jurul valorilor sale.
Andreea Raicu este un promotor al unul stil de viață sănătos, dezvoltând un business în jurul acestui concept. Este Good Will Ambassador, a ținut numeroase discursuri TEDx, predă cursuri de Mindfulness și ține conferinte despre viața trăită în echilibru. Este autoare a unei cărți de gătit, Mănâncă și arată bine, iar anul trecut a lansat cartea Descoperă-te, publicată de editura Curtea Veche. A urmat cursuri în urma cărora s-a specializat ca facilitator de meditații și Mindfulness și anul trecut a absolvit o școală în urma căreia a devenit Holistic Counselor. În 2019 a lansat, în colaborare cu Rupda, primul program de meditații ghidate din țară.


CONTACT

Pentru detalii suplimentare
www.andreearaicu.ro
Roxana Dobriță
Editor in chief
0736413424
roxana.dobrita@andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod