Sophia duce traditiile romanesti peste hotare!

A lansat o colectie de pulovere geometrice, tricotate manual din lana organica! Are succes in Franta, Finlanda si Japonia!

Apreciata mereu pentru stilul sau nonconformist si aparitiile publice iesite din tipare, Sophia duce mai departe pasiunea ei pentru frumos si lanseaza brandul vestimentar Sophia33.

Prima colectie, deja prezenta la nivel international prin farfetch.com, include pulovere din lana organica, tricotate manual, ce contin motive traditionale romanesti.

Tinutele vestimentare au forme inedite si imbinari de culori surprinzatoare. In colectie intalnim pulovere in forma de cerc, de patrat, de diamant, cu maneci supradimensionate, chiar si frac, trenci sau hanorac.

Totul din cea mai pura lana, adusa din Ardeal, si lucrata manual de Sophia si de echipa ei.

“Am realizat diferite modele de pulovere tricotate, toate din lana organica si lucrate manual in doua ateliere specializate de la Sibiu si din Moldova. Fiecare pulover in parte necesita intre 20 si 30 de zile de munca migaloasa, astfel ca acestea nu sunt doar niste simple pulovere, ci creatii autentice romanesti ale unor mestesugari cu traditie. Am primit deja numeroase comenzi in special din Franta, Finlanda, Suedia, dar si din Japonia.
Am remarcat cu deosebita bucurie ca strainilor le plac piesele vestimentare inspirate din folclorul romanesc, valori pe care nu voi inceta niciodata sa le valorific si sa le promovez”
, declara Sophia.

Sophia propune o reintoarcere la origini, la o identitate unica, prin piese vestimentare inspirate de traditie si interpretate intr-o viziune proaspata si actuala.

Purtate ca top, rochie sau overcoat, puloverele Sophia33 sunt accesoriul urban perfect pentru iernile reci. Desi inspirate de hainele tricotate din fuiorul bunicii, piesele Sophia33 sunt deosebit de actuale.

Puloverele din colectia Sophia 33 sunt disponibile pe website-ul www.sophia33.com, pe www.farfetch.comwww.molecule-f.com, precum si in showroom-ul Entrance din Bucuresti.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod