Private shopping găzduit de Amalia Năstase la Mengotti Christmas Cocktail

Magazinul Mengotti și Amalia Năstase au găzduit joi seară Mengotti Christmas Cocktail, un eveniment rafinat rezervat celor care apreciază creațiile celebrilor designeri care se regăsesc in primul magazin exclusivist de modă din România.

Invițatii au fost întâmpinați în magazinul Mengotti din Calea Victoriei, pentru a le oferi posibilitatea de a admira și achiziționa în exclusivitate produse ale brandurilor high-fashion aduse de grupul italian Mengotti pe piața din România. În ceea ce privește colecțiile expuse, Mengotti a rămas fidel brandurilor high-end, fiind în continuare exponent al luxului, comercializând exclusiv colecții ale unora dintre cei mai mari designeri din lumea modei: Prada, Dior, Saint Laurent, Giorgio Armani, Etro, Dsquared2 sau Fendi fiind doar câteva dintre acestea.

Indiferent de stilul pe care îl preferă – clasic sau nonconformist – cei aflați la eveniment au găsit printre colecțiile expuse hainele sau accesoriile mult dorite.

“La sfârșit de an, ne-am dorit foarte mult să fim alături de clienții și de prietenii Mengotti, cărora am vrut să le oferim o experiență de shopping intimă într-o atmosferă relaxantă și exclusivistă. Mă bucur nespus de faptul că am reușit să organizăm alături de Mengotti conceptul de private shopping event”
, a spus Amalia Năstase.

La rândul său, Filippo Mengotti, a adăugat: “Pentru prima oară in România, magazinul nostru își închide porțile pentru ca un grup atent selecționat din rândul pasionaților de modă să se poată bucura de un shopping exclusivist.

Mengotti Christmas Cocktail va deveni astfel un eveniment de referință la fiecare sfârșit de an pentru fashioniștii din România”.

La eveniment au luat parte vedete, oameni de afaceri și jurnaliști, printre care s-au numărat: Andreea Esca, Camelia Șucu, Monica Bârlădeanu, Filippo Mengotti, Roxana Voloșeniuc, Ovidiu Buta, Corina Vințan, Domnica Mărgescu, Pupa Pedrini, Roxana Ilie, Dana și Stephane Maitec, Eli Roman, Alina Tănasa, Diana Enciu și mulți alții.



Acest eveniment cu totul special marchează debutul parteneriatului pe care Amalia Năstase si Amalia Năstase Communications l-au început cu grupul italian și a avut loc la magazinul Mengotti, aflat pe Calea Victoriei.


Grupul Mengotti este unul de prestigiu în Italia, înca de la înființarea sa in 1889.

Acesta numără un lanț de 12 magazine, iar cel din România este considerat ca fiind cel mai mare si cel mai important.

Magazinul Mengotti, parte a Mengotti Group, a fost inaugurat în martie 2008, fiind primul magazin exclusivist de modă din București, acordând importanță deosebită calității produselor vestimentare de lux. Printre cele mai cunoscute branduri comercializate de Mengotti se numără: Prada, Dior, Saint Laurent, Giorgio Armani, Michael Kors, Etro, Dsquared2, Fendi, Moncler, Tory Burch, etc.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod