Triunghiul, emblema identităţii de pe geanta Victoriei Beckham

Figurile geometrice asortează până aproape de perfecţiune genţile cu hainele create de designerul britanic. Mare iubitoare de genţi, Victoria Beckham nu putea să lase ca acest important

Figurile geometrice asortează până aproape de perfecţiune genţile cu hainele create de designerul britanic.

Mare iubitoare de genţi, Victoria Beckham nu putea să lase ca acest important accesoriu să nu fie una din piesele de rezistenţă a colecţiei pe care a prezentat-o pentru anul viitor. Genţile au venit în completarea hainelor până aproape de identificare, unele piese având exact acelaşi model. Şi cum vorbim de stilul Victoriei Beckham, acesta nu putea fi decât unul extrem de simplu şi totuşi, ca şi în cazul pantofilor şi al rochiilor, extravagant.

Pentru a imprima acest “caracter” şi asupra genţilor, Victoria Beckham s-a inspirat din lumea figurilor geometrice, alegând triunghiul.

Probabil nu e deloc întâmplător nici felul în care fotomodelele, care au apărut pe podium, au ţinut acele genţi. Mâna, linia corpului şi baza genţii iau şi ele forma unui triunghi.

Figurile geometrice se multiplică atât pe geantă cât şi pe bluze sau pe partea de sus a rochiilor, formând mai departe romburi şi chiar dreptunghiuri.
În rest, genţile gândite de Victoria Beckham par a fi cât se poate de practice, încăpătoare şi, mai ales, potrivite la orice ţinută. E ceva ce poate ne-am dori fiecare să cărăm după noi întreaga zi.

Dar oare Victoria Beckham va renunţa la celebrele genţi Hermes Birkin, despre care se spune că a achioziţionat cu zecile, în favoarea celor create de ea?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod