Salma Hayek poartă poşetele unor mărci coordonate de soțul ei!

Actrița Salma Hayek a fost recent fotografiată în Los Angeles cu o geantă neagră de la Balenciaga, care i se asorta perfect la ținuta casual. După cum se cunoaște, soțul ei, Francois-Henri

Actrița Salma Hayek a fost recent fotografiată în Los Angeles cu o geantă neagră de la Balenciaga, care i se asorta perfect la ținuta casual.

După cum se cunoaște, soțul ei, Francois-Henri Pinault este CEO al Kering, un conglomerat de lux care deține mai multe branduri de renume, cum ar fi Yves Saint Laurent, Gucci, Alexander McQueen și alții, inclusiv Balenciaga. Astfel, Salma Hayek se află în preajma unei inepuizabile surse de bunuri create de designeri celebri. Acest model de geantă are un preț de 1.075 dolari pe matchefashion.com.
Salama și familia ei tocmai și-au schimbat reședința de la Paris la Londra.

Presa străină relatează că Salma și soțul ei au declarat că au făcut această schimbare pentru a profita de o școlarizare de mai bună calitate pentru fiica lor, Valentina, care are șase ani, dar, lumea vorbește că, de fapt, cuplul s-a mutat pentru a evita noile “super-taxe” impuse milionarilor de președintele François Hollande.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod