Khloe Kardashian a dat 3.800 de dolari pentru un rucsac de la Chanel

Mai ţineţi minte că la începutul anului vă povesteam despre şocantul preţ al unui rucsac de pânză Chanel – 3.400 dolari? Dacă nu, puteţi să găsiţi aici informaţia. Ei bine, pe

Mai ţineţi minte că la începutul anului vă povesteam despre şocantul preţ al unui rucsac de pânză Chanel – 3.400 dolari? Dacă nu, puteţi să găsiţi aici informaţia.

Ei bine, pe atunci mă întrebam cine o facă nebunia de a da pe un rucsac, fie el şi de la una dintre cele mai renumite case de modă, atâţia bani. Ei bine iată că una dintre surorile  Kardashian, respectiv Khloe, nu s-a uitat la bani şi şi-a achiziţionat un model Chanel Graffiti Backpack. Şi, se pare că preţul lui este chiar mai mare decât cel anunţat în luna ianuarie, respectiv de 3.800 de dolari.

Dar ce mai contează un asemenea “mărunţiş” pentru familia ca Kardashian? Cine suntem noi să judecăm? Totuşi, nu pot să nu remarc că există rucsaci care nu se deosebesc cu nimic de acesta, în afară de faptul că nu e Chanel, şi care costă între 20 şi 80 de dolari. Şi la ei, şi la noi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod