Miranda Kerr adoră poşetele simple şi elegante. Îţi place colecţia ei?

Miranda Kerr este una dintre cele mai frumoase supermodele din lume. Însă, chiar dacă imaginea ei este una de femeie foarte sexy (să nu uităm că Miranda a fost un îngeraş Victoria’s Secret)

Miranda Kerr este una dintre cele mai frumoase supermodele din lume. Însă, chiar dacă imaginea ei este una de femeie foarte sexy (să nu uităm că Miranda a fost un îngeraş Victoria’s Secret) în viaţa de zi cu zi vedeta ne-a cucerit cu ţinutele ei simple.


Dacă o vezi pe Miranda pe stradă o vei admira pentru stilul ei lejer şi relaxat fără să intueşti că în spatele acelei imagini se ascunde una dintre cele mai sexy femei de pe planetă.

Însă, ce mă uimeşte este că fiecare apariţie a ei este ireproşabilă.

Şi nu de puţine ori am senzaţia că pozele pe care i le fac paparazzi sunt, de fapt, nişte imagini obţinute în urma unor şedinţe foto. Miranda arată perfect chiar şi atunci când se duce la cumpărături, îmbrăcată într-o simplă pereche de jeanşi şi un tricou.

Ţinutele ei sunt atât de simple şi de lejere, încât îţi dau impresia că le poate îmbrăca oricine fără un efort prea mare, însă rezultatul final este unul demn de campanii publicitare. Miranda Kerr este exemplul perfect că nu ai nevoie de fuste foarte scurte şi decolteuri adânci pentru a fi sexy.

Iar când vine vorba de genţi, Miranda face aceleaşi alegeri simple şi relaxate.

Genţile ei preferate sunt mari, practice, în nuanţe neutre (negre, albe sau nude), uşor de asortat la orice ţinută.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod