Gwyneth Paltrow şi colecţia ei de genţi clasice. Ţie îţi plac?

Gwyneth Paltrow a fost desemnată de către revista americană People cea mai frumoasă femeie din lume în anul 2013. Şi chiar dacă actriţa a fost uimită când a auzit această veste,

Gwyneth Paltrow a fost desemnată de către revista americană People cea mai frumoasă femeie din lume în anul 2013.

Şi chiar dacă actriţa a fost uimită când a auzit această veste, foarte multe persoane sunt de părere că, într-adevăr, Gwyneth este o femeie foarte frumoasă. "Chiar am crezut că cineva îmi joacă o festă când am auzit asta. A trebuit să recitesc mailul de trei ori. Eram șocată și nu-mi venea să cred, am zis că sunt dislexică și că nu știu să citesc bine.

Este o titulatură iconică în cultura americană, este grozav", a declarat actrița pentru revista People.

Eu am văzut-o mereu pe Gwyneth Paltrow ca pe o femeie perfectă. Este frumoasă, are succes, stil şi este acel gen de femeie care, indiferent de situaţie, se descurcă perfect (cu zâmbetul pe buze şi hainele potrivite).

Iar când vine vorba de stil, trebuie să recunoaştem că Gwyneth îl are din plin. Apariţiile ei pe covorul roşu sunt ireproşabile, iar în timpul liber, actriţa alege ţinute simple şi comode.

La capitolul genţi, lucrurile nu diferă.

Alegerile ei sunt la fel de simple şi practice. Gwyneth poartă modele clasice, în culori neutre, uşor de asortat. Tom Ford, Celine, Gucci sau Stella McCartney se numără printre designerii preferaţi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod