Cum poţi să porţi o geantă "animal print" cu mai multe ţinute

După postarea de săptămâna trecută, în care am vorbit despre genţile animal print, vedetele acestui sezon, mai multe persoane mi-au spus că ar vrea o astfel de geantă, dar că nu ştiu la ce

După postarea de săptămâna trecută, în care am vorbit despre genţile animal print, vedetele acestui sezon, mai multe persoane mi-au spus că ar vrea o astfel de geantă, dar că nu ştiu la ce ţinute să o asorteze.


Aşa că m-am gândit să vă arat câteva poze care vă pot ajuta. Practic este vorba de aceeaşi poşetă animal print, purtată la mai multe ţinute, de o bloggeriţă din America.

Dacă ai o astfel de geantă sau vrei să-ţi cumperi una, o poţi asorta la o pereche de pantofi stiletto negri.

Din punctul meu de vedere este combinaţia ideală. Dar se potriveşte la fel de bine şi la pantofi maro sau albaştri.

După ce ai găsit încălţările potrivite pentru geanta ta, urmează să stabileşti ţinutele la care o poţi purta. Cu siguranţă, la o rochie neagră sau un look all black va arăta perfect. Ba mai mult, va atrage toate privirile.

De asemenea, acest print arată foarte bine combinat cu denimul închis la culoare. Fie că vorbim de o cămaşă sau geacă din acest material sau o pereche de jeanşi, geanta ta animal print se va încadra perfect în peisaj.

La fel de bine va arăta şi în combinaţia alb-negru.

O rochie albă, o vestă neagră, pantofi negri şi geanta animal print.

Aşa că, dacă ai o geantă animal print ai nevoie de haine negre, albe, maro, albastre şi jeanşi. Cu alte cuvinte, o astfel de geantă se potriveşte cu piesele vestimentare de bază din garderoba oricărei femei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod