Chiar şi genţile sport merită atenţia noastră. Hai la sală!

Cel mai greu lucru atunci când vrei să te apuci de sport e să te urneşti în această direcţie. Frigul a venit, şi este cu atât mai dificil să o faci. Nu mai poţi folosi bicicleta, prea

Cel mai greu lucru atunci când vrei să te apuci de sport e să te urneşti în această direcţie. Frigul a venit, şi este cu atât mai dificil să o faci. Nu mai poţi folosi bicicleta, prea puţini mai ies la alergat, aşa că cea mai bună opţiune rămâne sala.

Întotdeauna am avut convingerea că pentru a-ţi da singur brânci e foarte important să dai atenţie detaliilor: de exemplu, cu ce te îmbraci, cu ce te încalţi şi, la fel de important, în ce îţi cari echipamentul. Dacă ţi-ai facut bagajul şi l-ai aruncat în maşină acesta te va “privi” de acolo cu reproş, în fiecare zi amintindu-ţi pentru ce l-ai luat, pentru ce l-ai pregătit.

Aşadar, e timpul să-ţi achiziţionezi o geantă de sport, asta în caz că nu ai una deja sau că nu te-ai plictisit de cea veche.

Te-aş sfătui, chiar dacă investeşti ceva mai mult, să iei una care îţi place, una colorată sau cu desing plăcut. Dar nu uita să fie şi suficient de încăpătoare pentru tot ce vrei să pui în ea – de la pantofii sport la prosop, şosete, echipament, şampon, trusa de cosmetice etc.

Preţurile variază foarte mult. Poţi găsi la fel de bine genţi care să coste 600 de lei, dar şi 50 de lei. Site-urile de la noi nu sunt atât de bogate în oferte de genţi sport, aşa că cel mai bine ar fi să vizitezi magazinele specializate şi mai ales cele outlet, care au produse din anii trecuţi.

Poţi găsi articole la preţuri mult mai bune şi de calitate. Ca să-ţi faci o idee, preţurile genţilor sunt: Nike – 165 lei, Puma – 132 lei şi Adidas – 172 lei.

Site-uri de afară care au genţi sport frumoase şi nu foarte scumpe sunt: http://www.ebags.com, http://www.amazon.com, http://www.johnlewis.com, http://www.jdsports.co.uk şi altele.

Sper ca fotografia Evei Longoria să te inspire atât pentru a-ţi găsi geanta sport preferată, cât şi pentru a ajunge la sală!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod