Noua generație a modei: Fiica lui Johnny Depp, imaginea unei colecții Chanel

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
Lily-Rose, în vârstă de 16 ani, a fost aleasă de Karl Lagerfeld pentru campania de promovare a liniei de ochelari de soare Pearl.

Cu un nume predestinat dar și super-recomandat pentru lumea modei, Lily-Rose, fiica lui Johnny Depp și a Vanessei Paradis a bătut palma cu excentricul creator german Karl Lagerfeld, devenind imaginea noii colecții de ochelari de soare Chanel.

Adolescenta, care și-a făcut încă de la 15 ani debutul în lumea modei, când a pozat pentru revista australiană Oyster, dovedește în imaginile realizate chiar de Lagerfeld că a moștenit talentul mamei sale, scrie ziarul britanic Daily Mail.Designerul german, un personaj greu de impresionat, a fost cucerit pe loc de naturalețea tinerei, descrisă în campanie ca "o păpușă într-o lume inundată de delicatețe și feminitate".
"Lily-Rose este răvășitoare, este o fată din tânăra generație, cu calități de vedetă", a spus Lagerfeld.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dANIEL pe 17 Iul 2015, 10:15
    Desertaciune ...

    Fata este frumosa ... Dar tot nu vad ce "talent" are. Garantat pooti gasi inca 100 de milioane de fete care sa faca la fel de frumos reclama asta la rahatzii aia de ochelari. Desertaciunea desertaciunilor este desertaciune.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod