MENGOTTI a sărbătorit 7 ani de succes în România

Magazinul Mengotti împreună cu Amalia Năstase au găzduit marți seară The 7 Wonders of MENGOTTI.

Magazinul Mengotti împreună cu Amalia Năstase au găzduit marți seară The 7 Wonders of MENGOTTI, un eveniment rafinat în cadrul căruia zeci de designeri, vedete, clienți și bloggeri din domeniu și-au dat întâlnire la aniversarea a șapte ani de la deschiderea primului magazin exclusivist de modă din România.

În cei 7 ani de existență în România, Mengotti a încurajat româncele să poarte hainele designerilor cunoscuți din lumea întreagă cu naturalețe și originalitate. De-a lungul anilor, Mengotti a promovat frumusețea, autenticitatea și calitatea creațiilor celor mai cunoscute case de modă ale lumii.


Invitații au fost întâmpinați de gazdele serii – Filippo Mengotti si Amalia Năstase. Aceștia au strâns în magazinul Mengotti din Calea Victoriei cele mai stilate prezențe și celebrități din lumea modei de la noi din țară. Oaspeții au asistat la prezentarea colecțiilor primăvară-vară 2015, alese cu grijă de către stilistul Amir Doboș. Totul într-un  fashion show dinamic, în care defilarea de modă s-a îmbinat cu muzica clasică live, exprimând rafinamentul și unicitatea unor creații vestimentare confortabile, dar elegante, realizate din țesături naturale dintre cele mai prețioase, mai ușoare și mai răcoroase.
Pe lângă colecțiile pentru sezonul cald, invitații au putut admira în premieră în România câteva dintre rochiile de seară ale designerului italian Alberta Ferretti, din colecția ready-to-wear toamnă-iarnă 2015.

Fashion show-ul din cadrul evenimentului a avut ca scop și familiarizarea publicului cu noile branduri de lux pe care Mengotti le-a adăugat anul acesta în portofoliul său. Balenciaga și Saint Laurent sunt prezente cu colecțiile primăvară-vară 2015, iar KENZO va ajunge în magazinul Mengotti începând cu colecția toamnă-iarnă 2015-2016.


“Suntem foarte bucuroși deoarece am putut duce mai departe tradiția Mengotti și pe piețe cum este cea de aici, din România. Deținem 12 magazine în Italia, iar când am hotărât să ne extindem și în Romania am văzut mult potențial în această zonă, însă nu ne-am așteptat ca magazinul de aici să ajungă în scurt timp cel mai mare și mai important“, a declarat Filippo Mengotti, proprietarul Mengotti.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod