Ținutele purtate de vedete la Premiile CFDA, „Gala Oscar a Modei”

Industria modei celebrează cele mai importante realizări în cadrul Galei CFDA, organizată de Consiliul Designerilor de Modă Americani.
Numit și „Gala Oscar a Modei”, evenimentul premiază cele mai importante realizări ale designerilor, creatorilor și inovatorilor din lumea modei americane și nu numai.

Având în vedere importanța acestui eveniment în industria fashion, nu este de mirare că starurile se întrec în ținute extravagante, nonconformiste și unice pe care le poartă pe covorul roșu. Cine poate uita faimoasa rochie transparentă purtată de Rihanna la acest eveniment în anul 2014?

Anul acesta, starul galei a fost actrița Zendaya, care a fost răsplătită cu trofeul Fashion Icon pentru stilul său vestimentar impecabil și original.


Vedeta a impresionat și de această dată printr-o ținută unică creată de Vera Wang, formată din top bustieră și fustă dreaptă, cu volan supradimensionat în zona taliei. Zendaya, în vârstă de 25 de ani, este cea mai tânără persoană care a primit vreodată această distincție.

Gazda show-ului a fost actrița Emily Blunt, care a strălucit într-un costum oranj creat de Christopher John Rogers.

Consiliul Designerilor de Modă Americani a fost fondat în anul 1962 și are ca membri 477 de designeri de modă americani.
Cel mai important eveniment organizat de asociația nonprofit este Gala CFDA, care are loc în fiecare an, la începutul lunii iunie. În 2020, din cauza pandemiei, evenimentul nu a avut loc, iar câștigătorii au fost anunțați online, iar în acest an gala a fost reprogramată din iunie în noiembrie.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod