Ținutele purtate de vedete la gala virtuală a Globurilor de Aur

Cea de-a 78-a ediție a Galei Globurilor de Aur a fost una virtuală, dar acest lucru nu le-a împiedicat pe celebrități să etaleze unele dintre cele mai frumoase ținute, pe care în mod normal le-ar fi purtat pe covorul roșu.
Într-o perioadă în care avem ocazii tot mai rare de a ne îmbrăca cu cele mai elegante haine pe care le avem, vedetele au profitat de ocazie pentru a purta ținute glamour și a aduce un strop de strălucire pe covorul roșu, chiar și virtual. Ceremonia, care a premiat cele mai bune seriale și filme din 2020 și începutul lui 2021, a fost presărată cu numeroase intervenții video din partea starurilor. 

Vedetele din „The Crown”, „The Queen's Gambit”, „Promising Young Woman” și multe alte producții de succes au ales look-uri elegante care au variant de la rochii în culori intense, materiale strălucitoare și imprimeuri sofisticate.


Citește și: 20 de ținute de la prezentările de modă care arată complet diferit pe vedete


Actrița Anya Taylor-Joy a purtat o rochie impresionantă, într-o nuanță strălucitoare de verde smarald, o creație Dior Haute Couture. Ținuta sa a devenit virală pe rețelele de socializare, fiind printre cele mai apreciate rochii purtate de celebrități la Globurile de Aur 2021.

Descoperă în galerie cele mai frumoase ținute purtate de vedete la gala virtuală a Globurilor de Aur.


Foto: Hepta; Instagram
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod