Slim sau extralargi?

Ii porti in weekend cand iesi in oras cu prietenii, la cumparaturi si nu lipsesc din bagajul ta in niciun concediu. Te simti atat de bine in ei incat i-ai imbraca ori de cate ori nu esti nevoita sa adopti o tinuta oficiala. Ai ghicit desigur ca este vorba despre jeansi. I-ai purtat vara, cand nu ai vrut sa fii sofisticata, si nu vei renunta la ei nici in sezonul rece. Nu ai de ce pentru ca jeansii au fost prezenti si anul acesta pe podium.

Cu siguranta ai afla ca sunt pe val pantalonii extralargi cu talie inalta, care i-au inlocuit pe cei slim si cu talie joasa. Aceasta schimbare radicala este valabila si in ceea ce priveste jeansii, dar in acest caz lucrurile nu stau chiar ca in cel al pantalonilor din alte materiale. Schimbarea este mereu binevenita, dar daca nu esti adepta extremelor, poti opta pentru o pereche de jeansi cu talie si largime medie.

Timp de doi ani, jeansii slim au fost omniprezenti pe podium si in colectiile brandurilor celebre. Ei au devenit aproape un ingredient al feminitatii, fiecare dintre noi simtindu-se sexy si apreciata in noii ei jeansi slim. Ne plac probabil si pentru ca au inca o utilizare practica pe laga aceea ca fac parte din vestimentatie: inlocuiesc cu succes cantarul. Ai ghicit: sunt aliatii tai in cura de slabire, dar devin si rivali atunci cand iti arata unde s-a depus portia dubla de paste si prajiturile pe care le-ai savurat cu inocenta saptamana trecuta.

Avantajul jeansilor stramti consta in faprul ca dau senzatia de picioare mai lungi si cate dintre noi nu isi doresc acest lucru? In plus, ei sunt usor de combinat astfel incat ii poti adapta in functie de momentul zilei. Un alt avantaj al lor este acela ca ii poti purta indiferent de sezon. Merg la fel de bine la espadrile, sandale, balerini, precum si la cizme sau botine.

In favoarea jeansilor stramti vine reactia a trei sferturi dintre cele care s-au bucurat de ei in ultimii doi ani. Ele nu ar renunta la intreaga colectie de slim nici pentru zece perechi de pantaloni largi superbi, fie ei DKNY sau Givenchy. Inr-adevar este destul de greu sa te imaginezi purtand jeansi largi 365 de zile pe an, indiferent cate perechi ai avea si chiar daca acestea te-au costat o avere. Si atunci te intrebi ce vei face cu jeansii slim, vrand sa stii daca ii mai poti pastra sau trebuie sa ii parasesti definitiv. Decizia iti apartine deoarece este bine stiut ca designerii propun si publicul alege. In plus, trebuie sa stii ca, tendintele nu i-au impiedicat pe cei de la Miss Sixty sau Diesel sa-si faca reclama prin intermediul jeansilor slim. Nici macar Kate Moss nu a renuntat la acestea. Atunci de ce ai face-o tu?

Jeansii largi sunt pe val si mult mai comozi decat cei stramti. Tine cont de faptul ca daca iti doresti sa fii la moda trebuie sa detii cel putin o pereche. Daca acestea ii exclud complet din garderoba ta pe cei slim, tu hotarasti. Trebuie insa sa stii ca ii poti alterna pentru a-ti schimba un pic stilul deoarece in momentul de fata pantalonii largi au statutul de invitati in garderoba ta si nu de membri ai familiei. Ii porti din cand in cand, dar va mai dura pana te vor convinge ca sunt demini sa devina fratii celor stramti.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod