Șlapii cu toc, trendul ciudat pe care îl vom vedea la tot pasul în vara 2019

Șlapii au avut întotdeauna o reputație proastă în lumea modei. În afară de ținutele pentru plajă și piscină, cei mai mulți specialiști în modă considerau că aceste încălțări nu au ce căuta în ținutele noastre.
Dar începând de anul trecut, papucii care ne duc direct cu gândul la mare și vacanță au avut parte de o creștere bruscă în popularitate. Diverse staruri, fashioniste sau chiar stiliști au putut fi observați la marile festivaluri de modă purtând șlapi.

În timp ce pasionații de modă dezbăteau subiectul și se întrebau dacă papucii cu talpa din spumă sau cauciuc au ce căuta în garderobă, designerii s-au grăbit să profite la maximum de trendul în creștere al șlapilor. Aceștia au creat modele interesante având ca punct de plecare șlapii, rezultatul fiind cu totul neașteptat: șlapii cu toc.

Iată câteva branduri care au inclus șlapii cu toc în colecțiile lor:


Yeezy

Yezzy, brandul lui Kanye West, este responsabil pentru răspândirea unor trenduri bizare în materie de pantofi, de la pantofii stiletto din plastic transparent și până la papucii cu talpa mai scurtă decât cea a piciorului. Prin urmare, nu este o surpriză că se numără printre primele branduri care au inclus șlapii cu toc în colecțiile lor.

Kanye West se folosește de popularitatea soției sale, Kim Kardashian, pentru a promova încălțările bizare Yeezy.
Kim a purtat prima dată șlapii cu toc în martie 2018. De atunci și până în prezent, Yeezy a diversificat modelele și culorile disponibile.


Staud

Un brand popular pe Instagram, Staud a lansat o colecție de încălțăminte care include numerose modele de șlapi cu toc. Cele patru stiluri sunt disponibile în diverse variante de culoare, de la piele întoarsă de culoare albastru intens și până la finish cu efect piele de crocodil în culori precum negru, maro sau crem.
 


Simon Miller

Brandul american Simon Miller a păstrat aspectul clasic al șlapilor, dar a adăugat tocuri cu aspect modern, structural, cu o înălțime de 4,5 centimetri. Sunt realizați din piele lăcuită de culoare neagră sau în varianta statement de caramel cu accente mov.



Zara

Zara a intrat în lumea șlapilor cu toc cu două versiuni proprii ale acestor tip de încălțări. Un model este inspirat de sandalele tip gladiator, având barete care se înfășoară și tocuri transparente.
Cea de-a doua variantăe este o pereche statement într-o nuanță verde neon.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod