Rochia neagra a predominat pe covorul rosu la premiile BAFTA

Asa cum se intampla de fiecare data, festivitatile de decernare a premiilor din industria filmului constituie un prilej nu numai pentru a-i aplauda pe castigatori, ci si pentru a le admira tinutele - sau a le critica, daca este cazul. Editia din acest an a premiilor BAFTA nu a facut exceptie. Majoritatea vedetelor au preferat rochia neagra, considerand ca nu pot gresi - totusi, s-au strecurat unele gafe, mai ales in ceea ce priveste alegerea accesoriilor. Cateva artiste, mai curajoase, au abordat alte nuante...

Thandie Newton - "Roz si Negru"

Castigatoare la sectiunea Cea mai buna actrita in rol secundar, pentru portretizarea intensa a unei femei abuzata din punct de vedere rasial in filmul "Crash", Thandie Newton a incantat privirile tuturor celor prezenti, datorita toaletei alese: o rochie "princiara", de un roz diafan si personalizata cu o uriasa funda neagra din dantela.


Ziyi Zhang - aproape de perfectiune

Vedeta peliculei "Memoriile unei gheise", Ziyi Zhang, a ales o tinuta despre care criticii de moda considera ca se apropie de perfectiune: o rochie alba, din material usor lucios, peste care a purtat o capa neagra (una dintre revelatiile de pe catwalk, in acest sezon), iar din punct de vedere al accesoriilor, exact ce si cat trebuie: un colier masiv si cercei asortati.

Charlize Theron - "Glamour" prin excelenta!

Fie are un stilist foarte bun, fie este inzestrata cu un bun-gust desavarsit - cert este ca toti criticii de moda nu au avut decat cuvinte de lauda, intotdeauna, pentru tinutele alese de Charlize Theron.
Frumoasa actrita, nominalizata la Oscar pentru rolul interpretat in pelicula "North County", a ales de data aceasta o rochie Lanvin, din matase albastra, incinsa in talie cu o esarfa de catifea neagra.

Diane Kruger - un aer inocent si sexy

Actrita care a interpretat-o pe Elena in pelicula "Troia" s-a orientat spre culoarea neagra, iar rochia Dior, cu maneci de voal si talie inalta, ii subliniaza armonios silueta fina si ii evidentiaza parul blond.

Michelle Collins - detaliile care compromit ansamblul...

Chiar daca despre negru se spune ca este o culoare care nu greseste niciodata, se pare ca Michelle Collins a "reusit" acest lucru - si, culmea, nu din cauza rochiei.
Accesoriile sunt cele care au compromis o tinuta altminteri reusita. Colierul lung, foarte subtire si in mai multe randuri nu o avantajeaza deloc (si este si demodat). Cat despre coafura si machiaj... este de apreciat ca a vrut sa fie naturala, insa, raportat la amploarea evenimentului, aspectul lui Michelle sugereaza neglijenta!

Natalie Imbruglia - o rochie care imbatraneste

Natalie Imbruglia este o femeie cu aspect de fetita vesnic neastamparata si pusa pe sotii... lucru considerat, in unanimitate, foarte sexy si atragator! Este cu atat mai regretabil faptul ca tinuta pe care a ales-o acum o imbatraneste cu minim zece ani.

Rachel Weisz - tinuta lipsita de personalitate

Despre rochia actritei Rachel Weisz nu sunt prea multe de spus - nu este o "catastrofa vestimentara", cu atat mai mult nu este o revelatie...
De fapt, criticii au tras concluzia ca aceasta tinuta nu spune nimic, nu are nici o forma, iar culoarea este destul de banala. Pacat, pentru ca silueta ii permite sa abordeze o rochie mai indrazneata.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod