Naomi Campbell, topless la 51 de ani pentru noua campanie Calvin Klein

Supermodelul Naomi Campbell este imaginea celei mai noi campanii Calvin Klein.
Modelul a pozat purtând piese din noua colecție a brandului, iar într-una dintre imagini apare topless, acoperindu-și sânii cu mâna. Ședința foto a fost realizată la Villa Necchi Campiglio, din Milano.

Naomi, în vârstă de 51 de ani, poartă o pereche de jeanși care sunt descheiați pentru a se vedea o pereche de boxeri ai brandului american.


Proaspăta mămică a avut părul liber pe spate, cu bucle delicate în stil beach waves, și un machiaj elaborat smokey-eye. Într-o altă imagine, modelul poartă un halat de baie alb cu decolteu adânc, strâns cu cordon în jurul taliei.

Citește și: 
Vârsta nu contează. Supermodelul Helena Christensen, ședință foto incendiară la 52 de ani


Vedeta a purtat numeroase piese din noua colecție Calvin Klein, ce include lenjerie intimă, piese vestimentare pentru casă și halate de baie. Campania va apărea pe panouri publicitare în New York și Los Angeles.


Naomi Campbell a anunțat în primăvara acestui an că a devenit mama unei fetițe.
După anunțarea veștii, ea a dezvăluit într-un interviu că stilul său de viață încărcat a împiedicat-o să-și găsească un parter de viață pe termen lung.

„Cred că principalul sacrificiu este găsirea acelui suflet pereche care să te înțeleagă. Oamenii mă privesc ca pe o persoană puternică. Sunt puternică, dar sunt în același timp și sensibilă. Știu că în relații trebuie să fac compromisuri”, a declarat vedeta.

Naomi a avut numeroase relații intens mediatizate de-a lungul anilor, inclusiv cu staruri precum Leonardo DiCaprio, Sean Diddy, Gerard Butler, și cel mai recent cu actorul Lyam Payne.

Cele mai lungi relații ale sale au fost cu omul de afaceri rus Vladislav Doronin, din 2009 până în 2013, și cu mogulul Formula 1, Flavio Briatore, din 1998 până în 2002.

Supermodelul și-ar fi dorit să aibă copii cu Doronin, însă acesta era căsătorit.
Modelul britanic nu s-a căsătorit niciodată, iar în luna mai a acestui an a anunțat că a devenit mamă.
„Această binecuvântare mică și frumoasă a ales ca eu să-i fiu mamă. Sunt atât de onorată să am acest suflet blând în viața mea și nu există cuvinte să descriu legătura pe viață pe care o împărtășesc acum cu tine, îngerul meu. Nu există iubire mai mare”, a scris Naomi în postarea de pe Instagram în care a anunțat că a devenit mama unei fetițe.

Potrivit Daily Mail, Prietenii vedetei cred că aceasta a apelat la o mamă surogat și au dezvăluit că supermodelul are un nou iubit, alături de care intenționează să-și crească fiica.

Naomi și-a lansat cariera în modelling încă de la vârsta de 16 ani și a defilat în următoarul deceniu pentru designeri faimoși precum Versace, Azzedine Alaïa, Isaac Mizrahi, Yves Saint Laurent, Oscar de la Renta, Chanel, Fendi, Balmain, Vivienne Westwood și Ralph Lauren.

A pozat pentru unii dintre cei mai cunoscuți fotografi din lume, inclusiv Peter Lindbergh, Herb Ritts, Steven Meisel, Annie Leibovitz și Bruce Weber.

În anii '90 a atins statutul de supermodel, iar în iunie 2018 a primit distincția Fashion Icon din partea Consiliului Designerilor de Modă din America.
De-a lungul carierei de peste 35 de ani, a lansat 25 de parfumuri pentru femei, a publicat patru cărți, a apărut în numeroase videoclipuri și filme.

Deși cariera a fost întotdeauna o prioritate, Naomi a dezvăluit de-a lungul anilor cât de mult își dorește să fie mamă.

„Mă gândesc tot timpul să am copii. Având în vedere știința din prezent, cred că o pot face când vreau”, a declarat modelul într-un interviu din anul 2017 pentru revista ES.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod