Moda pentru mamici tinere

Sunt mamica unei fetite de 3 ani si voi avea in curand 24 de ani. Asvrea sa-mi dati niste sfaturi cum ar trebui sa ma imbrac pentru aceastavarsta, tinand cont ca sunt mamica. Eu cateodata ma imbrac prea tineresc,cateodata prea serios. - Irina

Alin Galatescu, director artistic Tina R., raspunde:
Tinand cont de varsta si statutul tau social, tu trebuie sa cautiechilibrul in vestimentatie; sa nu cazi in extrema de imbracaminteadolescentina "victima a modei", dar nici in cea de "serioasa".
Probabilca exagerezi in functie de starea ta sufleteasca. La varsta ta poti fila moda, adica sa porti culori, materiale si croieli care se poarta,dar sa te feresti de extravagante.

Fusta nu este nici scurta nici prea lunga; se recomanda o lungime inzona genunchiului. Pantalonii sunt croiti drepti, pe langa picior,nu stramti. Restul depinde de tine!

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mariana pe 12 Ian 2009, 15:38
    nu stiu sa ma anbrac

    am 29 de ani si sunt curioasa cum de alte fete stiu sa se anbrace ,pentr-u ca ieu nus tiu sa ma anbrac cum alte fete de sunt asa de frumoase va rog sa ma ajutati sa stiu sa ma anbrac si ieu va multumesc

    0
    0

  • andra2008 pe 18 Sep 2008, 18:57
    cununia civila

    am 25 de ani si vara viitoare as vrea sa fac cununia civila cu persoana pe care o iubesc.dar nu stiu care ar fi tinuta potrivita pt o asemenea ocazie.va rog sa ma ajuta-ti.multumesc.

    0
    0

  • Nicoleta pe 4 Mar 2008, 10:22
    Tinuta de servici

    Cum ar trebui sa ma imbrac, atat la servici cat si in afara acestuia , tinand cont ca am 32 de ani si sunt mama a doi copii.Eu mai ma imbrac tip sport si la servici(lucrez ca secretara la o firma de productie, pe perioada determinata!).Astept raspunsul dumneavoastra.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod