Modă: Dantela, materialul vedetă din această vară. Ţie de ce îţi place?

Dantela este, fără doar şi poate, unul dintre cele mai sexy materiale. O rochie din dantelă roşie pe o bază nude te va transforma într-o adevărată divă, atunci când o porţi.

Nu degeaba, vedetele internaţionale, dar şi cele de la noi, aleg acest material pentru apariţiile pe covorul roşu. Nimic nu este mai elegant şi mai sexy decât o rochie din dantelă.

Şi fie că alegi rochii în tonuri de ivoar, nude, roşu sau albastru, cu astfel de modele nu poţi da greş. Iar dacă vorbim de dantela neagră, cu siguranţă o vom alege pentru o seară specială.

Însă, nu uita că dantela este un material "cu greutate" care iese în evidenţă. De aceea, nu este recomandat să-l porţi dacă eşti o persoană mai retrasă. Pentru un astfel de material trebuie să ai atitudine. De asemenea, este indicat să porţi dantela cu accesorii minimaliste, care nu ies în evidenţă. Un alt secret foarte important este să alegi o dantelă de calitate. O versiune mai ieftină nu se vede bine, ba mai mult, dă în kitsch.

Şi designerii români au ales acest material pentru creaţile lor. Dana Budeanu, Stephan Pelger, Rhea Costa sau Maria Lucia Hohan ne-au impresionat cu rochii superbe din dantelă. De asemenea, noua colecţie de la Bien Savvy (In The Mood...Primăvară-Vară 2013) are ca vedetă preţioasa dantelă.

Mihaela Rădulescu declara: "Aveam o reţinere, pentru că am crezut că dantela se poartă numai pe dedesubt. Între timp, am descoperit frumuseţea şi feminitatea rochiilor de dantelă, dar m-am lăsat greu convinsă." Aşa că, lasă-te şi tu convinsă şi încearcă acest material atât de preţios.
 

1 din 10

Bien Savvy

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • gabyoo pe 10 Mar 2013, 00:35
  f.,frumoase

  Imi place!!! deja in dulap am cateva piese...astept sa vina vara ca sa mi le pun

  0
  0

 • Luxy_Night pe 8 Mar 2013, 14:06
  Dantela colorata este o prostie

  Nu-mi place de nicio culoare...Mai frumoasa clasicul , adica negru , sau ...uneori si cea alba

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod