Modă: Cum s-au îmbrăcat spectatorii la Paris Fashion Week- Haute Couture

Când vine vorba despre Săptămâna Modei la Paris, toată atenția oamenilor pasionați de fashion se îndreaptă către podiumuri. Însă, pe cât de interesante sunt show-urile marilor case de modă, pe atât de atractive sunt și "defilările" oamenilor "simpli", a celor care participă ca spectatori.

Pe bună dreptate se spune că, adevăratul spectacol de modă se dă pe stradă, înainte de prezentări. Moda străzii a devenit o componentă care dă tonul. Bloggeri renumiți, editori de modă, oameni care iubesc frumosul ne surprind cu ținute spectaculoase (pe care le putem adopta destul de ușor).

Săptămâna trecută, la Paris Fashion Week - Haute Couture "muritorii de rând" au putut admira frumusețea, eleganța și inventivitatea celor care au avut norocul să participe la acest eveniment. Multe blănuri și mai mult negru (spart uneori de o pată de culoare roșie sau albastră), haine clasice care ne duc cu gândul la acele vremuri în care eleganța era la putere.  

1 din 21

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simika pe 29 Ian 2013, 09:57
    foarte tare!

    Foarte extravagande, titpic unui astfel de eveniment! Mi-a placut foarte mult 1, 2, 6, 11, 17, nu mi-au placut absolut deloc tinutele 7,10,12,13,16,18,19. Restul au fost ..... doar sa fie.... nu mi-au inspirat nimic!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod