Ce culori se poartă în toamna 2020. 5 tendințe

Modă: Ce culori se poartă în toamna 2020. 5 tendințe

Tonurile deschise de cafeniu și nuanțele de galben intens se numără printre nuanțele în tendințe ale acestui sezon.
Lumea modei a trecut printr-o transformare majoră în ultimele sezoane. Chiar dacă avem senzația că pandemia a oprit totul, industria modei a evoluat. Se pune mai mult accent pe sustenabilitate, pe nevoia de a reduce risipa, și pe hainele și accesoriile care trec testul timpului. Trendurile de un sezon sunt înlocuite de investiții vestimentare care pot fi purtate sezoane sau chiar la rând, fără să pară demodate.

În colecțiile de vară poți vedea jachete care pot fi purtate până toamna târziu, iar rochiile de vară devin piese ușor de inclus și în ținutele pentru zile răcoroase. Nevoia de nou și de schimbare nu este însă ignorată. Fiecare sezon vine cu trendurile sale subtile, care pot fi puse foarte ușor în practică, fără prea multă risipă.
Culorile care se poartă în fiecare sezon sunt elemente care aduc noutatea și pot fi purtate sub forma oricăror piese vestimentare sau accesorii pe care le ai.

Trendurile pe care le-am observat în colecțiile pentru acest sezon sunt în mare măsură cele pe care le-am mai văzut de-a lungul timpului, însă culorile predominante sunt cele care aduc noutatea. Sunt piese clasice, care se potrivesc oricui, oricând, însă nuanțele în tendințe sunt cele care aduc un plus de noutate.

Potrivit Institutului pantone, culoarea anului 2020 este albastru închis, iar dacă analizăm colecțiile prezentate pe podiumurile de modă pentru acest sezon, tonurile de bleumarin se regăsesc în număr mare. Printre alte nuanțe primare care sunt populare în această toamnă se numără roșul saturat și galbenul intens.
O culoare neutră care se face remarcată este bejul, dar și nuanțele deschise de maro și ciocolatiu. Toate aceste culori le oferă ținutelor tale un aspect prețios și rafinat, fiind perfecte pentru ținutele tale de toamnă. Este suficient să investești în câteva piese colorate pe care să le porți tot sezonul și care, în același timp, vor reveni în trend cu regularitate. 

Iată ce culori se poartă în toamna 2020:


Roșu intens



Roșul este culoarea care se potrivește oricui, indiferent de tonul pielii. Aproape toate colecțiile prezentate pe podium pentru acest sezon includ într-o oarecare măsură nuanțe intense de roșu. Fie că este vorba de look-urile complet roșii, din cap până în picioare, așa cum a propus casa de modă Bottega Veneta, fie că vorbim de combinația pantaloni scurți și cizme roșii propusă de Victoria Beckham, fără îndoială roșul va fi o tendințință majoră a acestui sezon.

Galben

Sunt dificil de definit nuanțele de galben care se poartă toamna aceasta.
Galbenul a fost prezent în numeroase colecții propuse de designeri pentru toamnă 2020. Au putut fi observate în cadrul puloverelor propuse de Vicktoria Beckham, în cadrul rochiilor Gucci și a bluzelor tie-dye propuse de Saint Lurent. Secretul în cazul acestui trend este să găsești nuanța care ți se potrivește cel mai bine și să o porți pe aceea, fără să porți totul galben.

Bej




Piesele vestimentare bej au un aspect prețios și te ajută să creezi impresia unor ținute ce par de lux. Indiferent dacă îți cumperi haine de designer sau unele ale unor branduri necunoscute, această culoare este ideală pentru a-ți face garderoba să pară una de foarte bună calitate.

Bleumarin

Poate că unora li se pare plictisitor, însă numeroase persoane îl consideră versatil.
Bleumarinul este o culoare de bază în multe colecții de haine. Este mai puțin puternic decât negrul și în același timp îți oferă un aer sofisticat.

Maro



Vorbim în special de tonurile deschise și moderne de maro, care amintesc de nuanțele cafelei cu lapte. Se potrivesc cu numeroase alte culori, fiind astfel piese de bază în garderoba de toamnă. Fashionistele au făcut o pasiune pentru puloverele tricotate în astfel de tonuri maronii deschise.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod