Meghan Markle a strălucit la ultimul eveniment oficial înainte de Crăciun

Ducesa de Sussex a vizitat azilul de bătrâni Brinsworth House din Londra, care este susținut de un fond de caritate al familiei regale numit Royal Variety Charity.
Meghan, care este însărcinată cu primul său copil, a strălucit într-o rochie de culoare albă cu imprimeuri florale. 

Ducesa a purtat un palton gri Soia and Kyo, care costă 550 de dolari, potrivit cosmopilitan.com. Rochia este o creație Brock Collection. Meghan a asortat ținuta cu o pereche de pantofi din piele întoarsă de culoare gri și un plic nude. 

Sarcina Ducesei de Sussex este tot mai avansată, fiind evidențiată de rochia cu croială strânsă pe corp.

Deși Meghan alege de obicei haine care îi vin perfect, rochia purtată marți la evenimentul oficial pare să fie o mărime mai mică decât ar fi fost necesar.
Materialul, care nu pare elastic, este vizibil întins în zona bustului și a burții. Dar cu toate acestea, Meghan a atras toate privirile și a avut iar o apariție memorabilă. 

Azilul vizitat de Ducesa de Sussex găzduiește persoane care au lucrat în industria de divertisment și funcționează încă din 1911. Fundația The Royal Variety Charity, al cărei patron este Regina Elisabeta, susține persoanele care au lucrat în entertainment și care au nevoie de ajutor din cauza vârstei înaintate sau a stării de sănătate precare.
De-a lungul timpului, numeroși actori și cântăreți britanici au fost cazați în acest centru.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod