Magazinul online BIBLOO a lansat colecția în ediție limitată Jakub Polanka

Magazinul online BIBLOO este încântat să anunțe lansarea colecției în ediție limitată Jakub Polanka pentru BIBLOO. Colecția este disponibilă acum pe www.bibloo.ro.



Unul din cei mai cunoscuţi designeri cehi, Jakub Polanka poate fi descris în câteva propoziţii: absolvent al UMPRUM Praga şi al Institutului de Modă de la Paris, fost membru al echipei Philippe Starck Designs, finalist al Mango Fashion Awards şi designer-ul anului la Czech Grand Design, laureat al premiului Hubert de Givenchy, desemnat Cel Mai Bun Designer la Elle Style Awards şi, conform Vogue Italia, unul dintre talentele promiţătoare ale tinerei generaţii. Trăieşte şi lucrează în Paris şi Praga.

Despre colecţie:

Colecţia conţine piese simple şi interesante, piese care adaugă încredere în sine femeilor care le poartă. În ceea ce priveşte designul, s-a ţinut cont de câteva aspecte de bază: să fie simple, elegante şi feminine, dar în acelaşi timp funcţionale.

Designerul a vrut să creeze haine ce pot fi purtate toată ziua, fără a pierde eleganţa sau confortul, haine ce pot fi purtate dimineaţă în parc cu tenişi simpli, piese ce pot fi purtate de-a lungul zilei cu o pereche de ghete şi care pot fi transformate în ținute de seară cu o pereche de pantofi cu toc.

Piese individuale au fost create folosind o tehnică unică ce implică linii simple, clare, tehnică ce a dus la obţinerea unui stil fără efort. Fiecare femeie îşi poate crea silueta care să o avantajeze şi care să-i sublinieze feminitatea.
Întreaga colecţie este radical funcţională şi în acelaşi timp feminină şi provocatoare.

Colaborarea dintre BIBLOO şi Jakub Polanka
BIBLOO este prezent pe piaţa din România de mai bine de un an şi a rămas fidel abordării unice pe care o are asupra modei, oferind clienţilor din România o platformă unde emoţiile, experienţele, calitatea şi creativitatea se întrepătrund, pe www.bibloo.ro. Ca parte a promisiunii către publicul din România, am început această colaborare cu Jakub Polanka, designerul ceh ale cărui viziuni îndrăzneţe şi originale coincid cu ale noastre.
Încă de la începuturile BIBLOO, viziunea noastră a fost conectarea cu personalităţi locale din anumite zone de design şi creativitate, pentru a putea da naştere unor colecţii unice, în ediţii limitate. Va invit să intraţi pe www.bibloo.ro şi să descoperiţi noua colecție!”
, spune Petr Liesner, CEO BIBLOO.

“BIBLOO, ca distribuitor online la standarde europene, oferă în primul rând calitate precum şi servicii complete, totul pentru a oferi colecţii couture clienţilor săi. Fiecare piesă din colecția mea pentru BIBLOO e în ediţie limitată, dar conceptul întregii colecţii e universal. Femeile europene se întâlnesc cu aceleaşi probleme peste tot şi cu siguranţă toate pot spune din când în când Fax off! Datorită acestei colaborări am avut prilejul de a lucra cu o echipă minunată de profesionişti, care mi-au devenit prieteni!”, spune designerul Jakub Polanka.

“Suntem foarte fericiţi că am început această colaborare şi credem că voi şi clienţii BIBLOO veţi fi la fel de entuziasmați ca şi noi de noua colecţie Jakub Polanka x BIBLOO, care se găseşte deja pe www.bibloo.ro “, spune Francesca Fabricio, Project Manager al proiectului în co-branding BIBLOO x Jakub Polanka.

În acest moment, BIBLOO este singurul magazin online de fashion care oferă clienților săi şansa de a achiziţiona piese couture în ediţie limitată, puse la dispoziţie datorită conectării designerilor europeni cu iubitorii fashion din România”, adaugă Radu Mâcâială, International Expansion Manager la BIBLOO.

Despre clubul BIBLOO VIP:

Orice client care se înregistrează pe www.bibloo.ro poate deveni membru în Clubul BIBLOO VIP fără nici un fel de taxe şi poate beneficia de multiple avantaje, inclusiv la cumpărături din colecţia BIBLOO x Jakub Polanka. Puteţi beneficia de discount-uri de până la 3.400lei, livrare gratuită, livrare premium a catalogului BIBLOO şi multe altele. Clienţii pot alege dintre trei variante de abonament BIBLOO VIP: Gratuit, Silver şi Gold. Pentru mai multe detalii, vizitaţi www.bibloo.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod