Lecția de stil de la Victoria Beckham: 2 ținute de vară din care poți să te inspiri

Victoria Beckham este mereu o sursă inepuizabilă de inspirație când vine vorba despre modă. Ce combinații vestimentare a făcut vedeta, ieri, la New York, unde se află pentru o prezentare de modă?
Două ținute total diferite, purtate în aceeași zi, dar ambele impecabile. Vedeta în vârstă de 44 de ani este considerată un exemplu demn de urmat în materie de modă. În blugi sau în rochie, Victoria Beckham reușește să uimească de fiecare dată prin ținutele adoptate. 

Dacă simți că stilul ei rezonează cu al tău poți să te inspiri din aceste combinații pe care vedeta le face ca să arate impecabil de fiecare dată. 

Victoria Beckham este recunoscută pentru stilul său glamour, însă de data aceasta a fost surprinsă într-o ținută simplă și casual, cum nu îi stă în fire de obicei, scrie publicația DailyMail.
Ea a fost surprinsă ieri la New York într-o pereche de blugi drepți pe care i-a asortat perfect cu un top lejer cu imprimeu camuflaj, o geantă kaki și o pereche de sandale nude. Un look simplu, casual, dar care poate să fie o sursă de inspirație pentru oricine. 

Acest look degajat l-a purtat după ce în urmă cu câteva ore a fost fotografiată într-o superbă rochie roz midi, asortată perfect cu o pereche de pantofi cu toc de un albastru deschis. 

Admiră-i ținutele în galeria de mai sus și inspiră-te din stilul impecabil adoptat de celebra vedetă!

Foto: dailymail.co.uk

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod