Kendall Jenner, regina rochiilor mini: 20 cele mai sexy ținute purtate de vedetă

Kendall Jenner se numără printre vedetele care arată excelent indiferent de ceea ce poartă.
Dar modelul Victoria's Secret știe să-și pună în valoare atuurile prin intermediul ținutelor.

Mezina clanului Jenner-Kardashian poartă des rochii mini care îi pun în evidență picioarele lungi, atât în cadrul evenimentelor de pe covorul roșu, cât și în timpul liber. Este cunoscut faptul că rochiile și fustele mini sau pantalonii scurți alungesc vizual picioarele, făcându-le să pară și mai lungi, iar vedeta știe să profite din plin de acest truc. 

Kendall pare să aibă o rochie mini pentru orice ocazie, de la cele cu buline polka, până la rochiile mini transparente perfecte pentru covorul roșu sau cele casual. 

Una dintre cele mai îndreznețe look-uri ale sale a fost o astfel de rochie foarte scurtă, dintr-un material transparent de culoare verde, cu aplicații strălucitoare.


Modelul în vârstă de 22 de ani a participat la petrecerea Secret Chopard Party din cadrul Festivalului de Film de la Cannes din acest an purtând fără sutien o rochie mini, transparentă, din material strălucitor. Creația Alexandre Vauthier realizată din plasă verde cu aplicații din cristale aurii a fost accesorizată cu bijuterii Chopard și o pereche de sandale cu toc înalt.

Descoperă 20 de ținute sexy în care Kendall Jenner a purtat rochii mini.

Foto: Hepta
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod