Iată cele 5 tipuri de blugi care vor fi mereu la modă!

O fashionistă adevărată nu are niciodată suficiente perechi și tipuri de blugi în garderobă.
Blugii reprezintă un articol vestimentar atât de versatil, lejer și trendy, încât se poate purta oricând și oricum, într-o ținută de zi. Sunt nenumărate modalități de a integra o pereche de blugi într-un outfit și, probabil din acest motiv, atât femeile cât și bărbații nu pot renunța nicicum la acest produs. Așadar, blugii au trecut cu brio testul timpului, fiind purtați cu plăcere în fiecare sezon. Totuși, există anumiți blugi care tind să fie preferați de-a lungul anilor.
Află care sunt aceștia!

Tipuri de blugi femei


Există o mare varietate de jeansi, astfel încât oricine își poate găsi forma potrivită. În general, perechea perfectă de blugi se achiziționează în funcție de forma corpului și preferințele fiecărei persoane în ceea ce privește design-ul. Posibilitățile sunt nelimitate, așadar poți alege din diverse modele de jeans strâmți, largi, cu talie înaltă, joasă, cu broderie, rupți, ș.a.m.d. Iată mai jos cele mai cunoscute tipuri de blugi pentru femei:

Blugi drepți clasici (Regular Fit/Straight Fit)


Aceștia au o formă dreaptă a piciorului, de la șold până la glezne. Are aceeași lățime de-a lungul coapselor, genunchilor și în partea de jos, la gambele picioarelor.
Sunt super comozi și relaxați și se potrivesc oricărui tip de siluetă. Citește continuarea pe divahair.ro

divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod