Haine potrivite pentru femeile cu sânii mari

Hainele pe care le porți ar trebui să te avantajeze indiferent care este forma corpului tău și te facă să te simți excelent în pielea ta. Descoperă ce haine sunt potrivite pentru femeile cu sânii mari

Haine potrivite pentru femeile cu sânii mari - Rochia petrecută



Este dificil să găsești o rochie care se potrivește bine atât în partea de sus a corpului, cât și în cea de jos, atunci când ai un bust voluminos. De aceea rochia petrecută este varianta excelentă. Poate fi ajustată la nivelul taliei și îți oferă acel decolteu discret de tip V, care te avantajează dacă ai sânii mari. O poți purta cu tocuri sau chiar și cu pantofi sport, putând fi adaptată în funcție de ocazie sau momentul zilei.

Citește și: 10 piese vestimentare care nu te avantajează niciodată

Haine potrivite pentru femeile cu sânii mari - Topul elastic

Dacă ai sânii mari, topurile fixe, din materiale neelastice sunt dificil de purtat.
Poți cumpăra o cămașă pe care să o modifici la croitor sau o opțiune mult mai confortabilă și accesibilă este să alegi un material elastic, care se adaptează perfect formelor tale. Bagă topul în pantaloni cu talie înaltă pentru a-ți accentua și mai mult talia. O opțiunea este topul cu o zonă încrețită elastică în zona bustului.

Haine potrivite pentru femeile cu sânii mari - Sacoul supradimensionat

Atunci când alegi un sacou supradimensionat nu trebuie să-ți faci griji că este necesar să-l modifici la croitor astfel încât să-ți vină bine în zona bustului și a taliei. Un sacou larg poate fi purtat descheiat sau îl poți închide la un nasture pentru mai multă acoperire.
Este simplu să porți un top care se mulează pe formele tale, iar deasupra să asociezi cu un sacou supradimensionat lejer.

Haine potrivite pentru femeile cu sânii mari - Decolteul decupat

În cazul în care un decolteu de tip V ți se pare prea mult, iar gulerul pe gât este sufocant, alege o variantă de mijloc. Poartă decolteuri decupate rotunde, pătrate sau de tip bărcuță. Un astfel de top care îți îmbrățișează formele se potrivește foarte bine cu o pereche de jeanși sau o fustă pentru un look casual și poate fi asociat cu ținute stratificate, adaugând un sacou sau un cardigan.

Haine potrivite pentru femeile cu sânii mari - Rochii din material satinat

Dacă îți dorești o piesă vestimentară care să-ți accentueze bustul, dar fără să-ți preseze sânii, atunci încearcă o rochie din material satinat.
Rochiile din mătase sau saten sunt lejere și sexy, fiind ideale pentru femeile cu bustul voluminos. Poți opta pentru rochiile petrecute sau cele cu cordon, care definesc mai bine talia și formele.

Haine potrivite pentru femeile cu sânii mari - Helanca cu guler înalt

Atunci când vrei să-ți evidențiezi formele, dar fără să ai decolteu, helanca pe gât este opțiunea perfectă. Un truc este să alegi un body care își păstrează perfect forma și nu iese din fustă sau pantaloni. Este o piesă care se potrivește foarte bine cu ținutele office, în special cu costume formate din sacou și pantaloni sau sacou și fustă.

Haine potrivite pentru femeile cu sânii mari - Top lejer și pantaloni mulați

În zilele în care vrei să porți o cămașă lejeră sau un pulover larg, asociază cu o pereche de jeanși skinny care echilibrează volumul din partea superioară a corpului.
Picioarele tale vor fi în centrul atenției atunci când vrei să distragi atenția de la zona voluminoasă a bustului.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod