Cum să te îmbraci cu stil pentru vremea rece. Idei de ținute

În sezonul rece, ne axăm de obicei pe câteva pulovere tricotate și o haină groasă, fără să ținem cont prea mult de cum arată ținuta obținută. Dar există câteva trucuri pe care să le încerci pentru a arăta impecabil chiar și în cele mai geroase zile de iarnă.
De la stratificarea corectă a hainelor, modalități inedite de a le purta și până la alegerea celor mai călduroase și trendy piese vestimentare, ai la dispoziție o mulțime de variante pentru ca outfiturile tale de iarnă să arate excelent. Iată ce să încerci:

Helanca cu guler înalt se potrivește cu orice

Straturile de haine de bază nu sunt doar pentru ski. O helancă pe gât poate fi purtată atât sub pulovere, bluze și cămăși, cât și sub rochii. Nu doar că îți ține de cald, dar în același timp îți completează ținuta într-un mod interesant.

Tricotajele în nuanțe neutre arată elegant

Poți obține un look interesant dacă alegi să asortezi eșarfa tricotată cu puloverul.
Poartă tricotaje în nuanțe neutre precum bej, crem, alb, cărămiziu sau camel. Au un aspect elegant și par mai scumpe, chiar dacă nu este neapărat cazul.

Hainele din piele te protejează de frig

Fustele sau cămășile din piele reprezintă un trend pe care merită să-l încerci în această iarnă. Te protejează de vânt, dar secretul este să le porți în ținute stratificate, deasupra altor piese vestimentare mai călduroase. De exemplu, fusta din piele poate fi purtată în asociere cu un dres gros, iar cămașa din piele va arăta excelent în asociere cu o helancă.

Poartă cizme până la genunchi cu rochii sau fuste midi

Dacă nu îți place să porți dresuri groase, atunci poți apela la un mic truc care îți permite să îmbraci fustele și rochiile tale preferate când este frig.
Asociază fustele și rochiile midi cu cizmele până la genunchi. În acest fel nu vei lăsa o zonă a picioarelor descoperită, astfel încât să ți se facă frig de-a lungul zilei.

Alege un palton supradimensionat care poate fi purtat deasupra altor jachete

Când alegi un nou palton pentru iarnă, ar trebui să te gândești și la cât este de călduros, dar și câte straturi de haine poți „strecura” sub el. Modelele supradimensionate, care sunt în tendințe de câțiva ani, reprezintă alegerea perfectă din acest punct de vedere.

Investește în jachete și paltoane pufoase și texturate

Texturile confortabile și pufoase îți fac ziua mai plăcută și din fericire, hainele și jachetele din blană artificială sau cele de tip pluș se poartă iarna aceasta. 

Nu purta doar gri și negru

Doar pentru că vremea este mohorâtă nu înseamnă că și garderoba ta trebuie să fie.
Poate fi mai simplu să porți predominant haine de culoare neagră și gri începând de acum și până în martie, dar puloverele colorate, paltoanele în nuanțe interesante și rochiile cu imprimeuri îți fac ținutele de iarnă mult mai frumoase.

Folosește un pulover pe post de eșarfă

Încă de anul trecut Instagram este plin de fashioniste care poartă două pulovere la fel, unul dintre ele fiind legat în jurul umerilor și folosit pe post de eșarfă. Este o modalitate originală și nonconformistă de a purta puloverul, care arată surprinzător de bine. 
 Foto: Hepta 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod