Cum să te îmbraci când ești invitată la o cafea. 10 ținute ca să faci o impresie bună

În prezent, cele mai multe întâlniri romantice au loc într-un mediu relaxat, de obicei în cafenele cochete, cu o atmosferă plăcută. Află ce ar trebui să porți
Sentimentul că "nu ai cu ce să te îmbraci", cu care se confruntă aproape toate femeile, este cu atât mai puternic înaintea unei prime întâlniri romantice. Dacă ai fost invitată la o cafea de cineva pe care îl placi destul de mult, stresul de a alege ținuta perfectă crește cu atât mai mult. Dar cea mai bună abordare este aceea de a purta ținute relaxate, care te reprezintă cel mai bine. Scopul este să faci o impresie bună și să porți haine în care te simți frumoasă, relaxată și sexy.

Ținutele de zi, casual, în care să incluzi piese vestimentare care te reprezintă și te ajută să-ți exprimi personalitatea sunt cele mai bune alegeri. Iată cu ce să te îmbraci dacă ești invitată la o cafea:

Pulover scurt și fustă midi cu talie înaltă

Nu doar că este foarte comodă și ușor de purtat, dar această ținută este excelentă pentru o primă întâlnire. Asociază cu o jachetă din piele și o pereche de botine în zilele friguroase.




Jachetă din piele, jeanși drepți și ghete până la glezne

O altă combinație potrivită pentru o întâlnire la cafenea este formată dintr-o jachetă statement, care să-ți ofere un look ce inspiră personalitate, în asociere cu o pereche de blugi cu croială dreaptă și ghete până la nivelul gleznei.




Bluză din tricot, pantaloni cu talie înaltă și ghete

O astfel de ținută este în același tip cât se poate de casual și confortabilă, dar și sexy. Îți pune talia în valoare și îți alungește vizual picioarele.
Optează pentru pantaloni evazați și ghete cu toc dacă vrei să pari mai înaltă.




Jachetă scurtă, jeanși vintage și balerini

O jachetă scurtă, în combinație cu o pereche de jeanși cu croială vintage, te ajută să obții o ținută originală și interesantă pentru o primă întâlnire într-o cafenea. Este un look simplu, dar suficient de îndrăzneț încât ținuta ta să nu pară banală.



Cămașă cu motive florale, cardigan, pantaloni din piele și ghete

O combinație foarte interesantă între piese vestimentare clasice, ce inspiră eleganță, și pantalonii din piele, care oferă un aer rebel ținutei tale. Este un stil perfect pentru o întâlnire relaxată într-o cafenea.



Jachetă și fustă din denim, ghete până la glezne

Denimul este un material "prietenos", ceea ce înseamnă că îl poți include fără să dai greș în orice ținută de zi pentru timpul liber. Asociază o jachetă din denim cu o fustă din același material, de preferat într-o nuanță mai închisă.
Optează pentru o fustă cu nasturi și crăpătură în partea din față, o piesă vestimentară în tendințe, care îi va oferi ținutei tale un look modern și sexy.



Pulover tricotat, pantaloni albi și pantofi loafers

Ținutele monocromatice sunt fără îndoială o alegere sigură pentru o întâlnire. Iar albul este ideal pentru a arăta impecabil. Asortează un pulover tricotat cu o pereche de pantaloni albi largi. Adaugă personalitate outfitului printr-o pereche de pantofi loafers de tip statement.




Jachetă din denim, top scurt și pantaloni cu talie înaltă

Deși aparent este o ținută relaxată, ce lasă impresia că ești complet lipsită de griji, acest look îți oferă în același timp și o alură sexy. Combinația de pantaloni cu talie înaltă și topul scurt îți pune silueta în valoare și îți alungește vizual picioarele.




Sacou, tricou alb și jeanși

Aceste trei elemente de bază din garderoba unei femei formează împreună o ținută excelentă pentru o primă întâlnire care are loc într-o cafenea. Este un look informal, modern și relaxat, perfect pentru o ținută de zi.




Cămașă din mătase, pantaloni largi cu talie înaltă și curea

O ținută lejeră și confortabilă, dar care în același timp îți pune silueta în valoare. O curea într-o culoare deschisă îți va evidenția talia și te va ajuta să obții un look feminin.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod