Cum să te îmbraci bine cu ce ai în dulap: trucuri de modă care nu te costă nimic

Cum să te îmbraci bine – una dintre cele mai mari provocări în materie de modă.
“A te imbraca bine” nu este o definitie sau o formula matematica, a te imbraca bine este aproape un sentiment, o emotie. “Cum sa te imbraci bine” nu inseamna ca trebuie sa porti uniforma, pentru ca atunci ne-am imbraca toti la fel. Iar atunci cand vezi pe cineva care se imbraca bine, asta nu inseamna neaparat ca se imbraca pe gustul tau. Pentru multi, a se imbraca bine inseamna ca poarta haine in care se simt confortabil… in siguranta. “A te imbraca bine” ar putea fi inlocuit cu “A te imbraca confortabil”.
Atata timp cat te simti bine in pielea ta purtand acele haine, tinuta ta va fi un succes.

Ca sa ajungi sa te imbraci bine trebuie sa parcurgi un drum lung, cu multe obstacole, suisuri si coborasuri. Dar daca incepi prin a asculta sfaturile din acest material, s-ar putea sa ajungi mai repede decat iti inchipui acolo unde ti-ai propus:

CU CAT AI MAI PUTINE HAINE, CU ATAT TE VEI IMBRACA MAI BINE

Cu cat ai mai multe haine, cu atat mai rau. Vei ajunge sa porti de fiecare data cele mai recente piese vestimentare achizitionate.
Te vei plictisi, te vei frustra si vei ajunge in acelasi punct – nu am cu ce sa ma imbrac. Fa curatenie si nu te mai minti ca o sa porti la un moment dat bluza care deja sta de mai bine de un an in dulap si nu ai purtat-o niciodata. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod