Cum să porți tricoul pentru a obține ținute interesante. 8 idei

Nu exagerăm dacă spunem că este una dintre cele mai iubite piese vestimentare din toate timpurile. Află cum să îl incluzi chiar și în ținutele elegante și sofisticate.
Atunci când îți organizezi hainele în dulap, probabil că îți așezi tricourile în zona cu haine casual, pentru ținutele simple de zi cu zi, pentru sală sau de purtat prin casă. Dar cu un tricou poți face mult mai multe decât crezi. Există numeroase variante în care poți purta un tricou, diferite de cele pe care le știi deja. Poți transforma tricoul într-o piesă vestimentară pentru o ținută rafinată și sofisticată. Iată câteva idei pe care să le încerci:

Tricou și fustă în carouri

Asortează un tricou simplu cu o fustă classy în carouri și o pereche de pantofi statement cu toc. Toate aceste elemente rafinate și feminine vor crea un contrast interesant cu tricoul.



Tricou și top bustieră

Poartă un top bustieră deasupra unui tricou obișnuit și vei reuși astfel să-l transformi dintr-o piesă vestimentară banală într-una modernă și nonconformistă.



Tricou cu mesaj statement și sacou

Tricourile cu mesaje interesante, care transmit o opinie sau susțin o cauză, se numără printre tendințele majore ale acestui sezon, dar și ale anului următor. Poartă un astfel de tricou în asociere cu un sacou descheiat, pentru a pune în valoare mesajul.




Tricou și pantaloni cu talie înaltă

Nu ai nevoie de un top deosebit pentru a purta o pereche de pantaloni cu talia înaltă. Asociază-i cu un tricou alb, simplu, pe care să-l bagi în pantaloni, astfel încât să-ți pui talia și picioarele în evidență.




Tricou și fustă mini

Fustele mini au revenit în tendințe în această toamnă, după câțiva ani de absență. Asortează o fustă mini cu un tricou și ghete cu toc, pentru un look modern și feminin.




Tricou peste pantaloni

Nu este obligatoriu să porți de fiecare dată tricourile băgate în pantaloni. Mai ales atunci când alegi o pereche de pantaloni statement, cu un imprimeu interesant, poți lăsa tricoul să acopere zona taliei.




Tricou și costum

Nu te-ai gândit niciodată că ai putea purta costumul tău elegant din două piese cu un tricou simplu? Este o modalitate inedită de a combina look-ul office cu cel casual, astfel încât rezultatul să fie o ținută modernă și originală.




Tricou cu blugi și pantofi cu toc

Dacă una dintre ținutele tale fovorite este compusă din jeanși, tricou și teniși, află că o poți duce la un nou nivel, astfel încât să devină o ținută sexy și feminină. Asortează cu o pereche de pantofi cu toc și o geantă elegantă.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod